Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fruuuuzia deed

Wstydzę się dwojego domu, nie mam kasy na remont

Polecane posty

Mój dom to masakra...nie ma podłóg tylko jakieś stare wykłądziny, stare meble, kuchenka gazowa w kuchni to stary rupieć, drzwi, które są nieszczelne, a łazienka woła o pomstę do nieba. kibel jest tak beznadziejnie osadzony, że przy siadaniu trzeba uważać by z nim nie upaść, dach przecieka, pasuje wymienić belki i dachówki, ocieplić, w piwnicy grzyb, w zimie zimno jak chuj bo wieje przez szpary w drzwiach i oknach. Mieszkam na wsi, z pracą krucho, rodzice nie widzą problemu, póki im się nie wali na głowę to jest ok a mi wstyd zapraszać znajomych. Niby nic nie gadają ale dla mnie to wstyd jest i tak. Nie mam chłopaka/ męża ani kolegi żadnego który mógłby mi w tym pomóc i coś zrobić...

Gość ffffffaaaacceettttttttt
Życzę Ci jak najlepiej i przesyłam gorące całusy dla Twojej piczki.

Gość współczuję Ci
ja też mam brzydko w mieszkaniu, biednie, dlatego już od dawna nie zapraszam żadnych znajomych :) i bardzo nie lubię niezapowiedzianych wizyt, oni już o tym wiedzą :P mam 20 lat i jakieś koleżeńskie super spotkania u mnie w chacie to tylko w podstawówce ;) no w gimnazjum też trochę. ale już mniej. cóż, kiedyś się odkuję i będę mogła urządzać domówki :classic_cool:

ja też mam nadzieję, że niedługo znajdę pracę i będę mogła zainwestować w dom. Wiesz póki są rodzice to będzie łatwiej tylko ta cholerna praca. Ile ja to już CV nie powysyłałam i nie poroznosiłam i dalej nic :o

Gość facet pyta ...
Gdzie mieszkasz kotku ?

Gość a moze tak byc?
,,*swojego,,?a juz slowa,,wykłĄdziny,,nie poprawilas amnalfabetko popierdolona?!co to za popierdolna moda Ą i Ę wszedzie wpierdalac?

pisałam szybko i mi się przez przypadek wcisnęło, współczuję jak się takich oczywistych rzeczy nie łapie :o

Gość facet pyta ...
nie mów tak brzydko dziewuszko

Gość BARDZO DOBRA RADA
fruuzia, zarób w agencji !!!!!!!!!!!!!

a jak już chcesz innych poprawiać to sama zdobądź wiedzę. Wulgaryzmami każdy umie rzucać na prawo i lewo, a najczęściej po to by zatuszować braki w języku.

Gość współczuję Ci
co za chamstwo :o

Gość BARDZO WAŻNA INFORMACJA
Ja szukam sekretarki. aaaaaaaaaaa@wp.pl

Gość Vipkkkkkaa
amnalfabetko??

Gość BARDZO WAŻNA INFORMACJA
szukam blisko Ciebie ! gdzie mieszkasz ?

Gość fffaaaccceeettt
fruzia, jak Ci mogę pomóc?, chcę Ci pomóc bo wyglądasz na miłą dziewczynę

jesli myślisz, że jestem tak głupia i na publicznym forum podam swoje miejsce zamieszkania, to jesteś w błędzie, zboczeńcu...

Gość FGERGGAG
AUTORKO GŁOWA DO GÓRY, W KONCU ZNAJDZIES Z PRACĘ ALE NIE MYŚL ŻE OD RAZU ZROBISZ MEGA PRZEMIANĘ - MIAŁAM TO SAMO - PRACUJE PONAD DZIESIEC LAT ALE KOKOSÓW NIE NAKUPOWAŁAM TYLOK DROBNE RZECZY

nie chcę nie wiadomo czego, myślę, że jak podłogi wymienię tzn położe panele to już będzie lepiej wyglądać. Na dach pasuję więcej pieniędzy ale wtedy pogadam z rodzicami

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
dlaczego nie odpowiada Ci praca w agencji ???

Gość NIE CZYTAJCIE TEGO !!!!!!!!
to jest prowo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość allle
to prowo

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
a masz zdolności oralne ?

dziewczyny, nie ma się czym przejmować;) prawdziwi przyjaciele nie będą zwracać uwagi na to, jak wygląda wasz dom;) wiecie co, opowiem Wam pewną historię, co prawda mam ładnie w domu, itd...ale kiedy miałam 17 lat moi rodzice wymieniali okna z plastików na drewniane;) ... przyjechała ekipa, wyciągneła wszytkie stare okna, i mają wkładać nowe... a tu okazuje się, że one są źle zrobione i nie pasują!!! na 12 okien pasowało jedno;)) na szczęscie było lato, więc nie było zimno, ale ojciec szybko po kartony do sklepu i wkłądał te kartony w okna ... i tak było 5 dni !!! a tak się składa, że akurat wtedy umówiłam się z takim chłopakiem-on przychodzi po mnie, a tam w oknach zamiast okien kartony:D:D:D:Dciekawe co sobie pomyślał;)