Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz sama nie wiem co mi jest

Przeszlosc sie za mna wlecze

Polecane posty

Nie wiem co mam ze soba zrobic mam dosyc dzis znowu plakalam ostatnio czesto rycze ale taka juz jestem. Poryczalam sie bo przeczytalam stare teksty na facebooku ktore pisalam z moim bylym. To juz 7 lat jak nie jestem z nim, ale pisalismy do sieibe caly czas, czasami jakis sms, czasami bardzo rzadko jakas kawa. Niby tak dla wymiany informacji, zeby powiedziec sobie :co u ciebie?nie nawiazywac tematu do spraw prywatnych, ani zbytnio wypytywac: jestes szczesliwy ? tylko tak, o pogodzie, kiedys tylko wspomnial ze lubil moja sukienke w groszki, na same wspomnienie zakrecily mi sie lzy, zmienilam temat jak to dzis slonecznie..ze musze leciec no to do nasteonego..za rok moze. A czas biegnie, mamy oboje po 31 lat, mam kogos, on chyba tez zreszta nie wiem, nie smialam spytac..juz od ponad kilu miesiecy zero wiadomosci a coraz bardziej tesknie sama nie wiem czy za nim czy za przeszloscia. A moj facet szaleje za mna, kupil mi diamentowy naszyjnik, jedziemy niedlugo na super wczasy, w sierpniu mamy przyjechac do moich rodzicow (mieszkam za granica). Tylko ze ja jestem rozdarta wewnetrznie, zamyslona, czasami placze, wiele razy chcialam zostawic obecnego chlopaka, chodzilam do psychiatry, biore antydepresory ale jest bez zmian czasami lepiej a potem znowu wielka zapasc nie wiem co zrobic boje sie samotnosci ale byc z kims kogo sie nie kocha ..? przyjaciolka mowi przestan glupia, po co wracac do czegos czego nie ma, psychiatra: alez z pani masochistka! no tak ja wiem, ma sie umysl ktory do czegos sluzy, powinnam wziasc sie w garsc tlyko jak ..smutno mi coraz czesciej. Ech musialam sie wyzalic

Gość szukam ksiecia
szkoda ciebie dziewczyno :/ zal mi ciebie :/

Gość uri boykaaaaaa
a czemu sie rozstaliscie?

Gość uri boykaaaaaa
skoro tak go kochasz a sie rozstaliscie to widocznie on cie nie chcial, juz dawno powinnas zerwac kontakt z dupkiem

Mnie tez jest mi siebie zal, ze taka wariatka, sama nie wie czego chce od zycia. kolzanki zazdroszcza mi chlopaka- ze taki zaradny, chojny, kochany, nosil by na rekach, przystojny a ja sama nie wiem czego chce od zycia, rozmyslam i wglabiam sie w przeszlosc jakbym mogla cos zrobic czasami mysle: a on zapomnial zupelnie, pewnie dobrze sie bawi, ma napewno kogos, nie moze byc sam, zapomnial a ja tu cierpie jak w jakims starym filmie romansidle...

uri- bo spotkalam go w zlym momencie. Kiedy tu przyjechalam, ledwo znalam jezyk tutejszy,bylam taka zakopleksiona moj boze...niesmiala, niepewna siebie, problemy sama ze soba..nie mialam forsy, pracy dobrej opiekowalam sie dziecmi, glupio mi bylo ze nie mialam kasy, on jedynak z dobrej rodziny coraz bardziej mnie to jeszcze zakomleksialo..jego rodzice tacy dostojni, mama ktora chyba mnie nie polubila, kiedys mi powiedzial (wymusilam)ze powiedziala: po co ty sobie synu glowe zawracasz jakas dziewczyna z polski jakby tu dziewczyn tutejszych nie bylo...? nie potrafilam go zatrzymac, taka czasami bylam bezradna. Bylismy mlodzi, poznalismy sie jak mielismy po 23 lata, on sie uczyl ja zarabialam marne grosze..a potem sie rozstalismy tak sama nie wiem czyja to byla wina,

Gość uri boykaaaaaa
niepotrzebnie z nim mialas kontakt tyle lat :O jak on cie nie chcial po co sie narzucac i miec kontakt :O

Gość szukam ksiecia
to na jego nie chciała

Gość szukam ksiecia
To Ona jego nie chciała

Gość uri boykaaaaaa
to jakis anglik czy co?

Gość uri boykaaaaaa
męczennica i tyle :P a jak nie kochasz tego chlopaka z ktorym teraz jestes to po co mu tylek zawracasz??? i jeszcze pewnie sypiasz z nim mimo ze go nie kochasz, ladnie to tak?

Nie narzucalam mu sie, nie to nie anglik zreszta jaka roznica czy anglik czy niemiec czy polak..? zreszta, moze ci co mowia: jak komus zalezy to zrobi wszystko zeby byc z ta druga osoba moze on nie zrobil albo moze ja bylam za slepa i glucha zeby to dostrzec nie wiem

Gość uri boykaaaaaa
no to tearz do konca zycia męcz sie i mysl o tym facecie, zycze powodzenia :D jedno mnie dziwi, jak mozna byc z kims , robic mu nadzieje, jeździć z nim na wczasy a go nie kochac, nic do niego czuc. sama zobacz jaka jestes falszywa. 31 latka o umysle malej dziewczynki

Gość szukam ksiecia
"no to tearz do konca zycia męcz sie i mysl o tym facecie, zycze powodzenia jedno mnie dziwi, jak mozna byc z kims , robic mu nadzieje, jeździć z nim na wczasy a go nie kochac, nic do niego czuc. sama zobacz jaka jestes falszywa. 31 latka o umysle malej dziewczynki" a masz jakies wspomnienia? jakiekolwiek? o wczasach, znjomych, kolegach , kolezankach, byłych? miłe lub nie? masz jakies tarumy? masz jakies swoje młodziencze miłostki? masz ? czy twoje zycie jest nudne i puste?

Gość szukam ksiecia
czy moze nic cie w zyciu z ych rzeczy nie spotkało?

Gość szukam ksiecia
znasz powiedzenie "odkad nauczyłem sie wspominac przestałem sie nudzic" ?

Gość szukam ksiecia
szukam ksiecia ale zaden mnie nie chce... sama nie jestem ksiezniczka, mam swoje za uszami :(

Gość szukam ksiecia
a ty nie masz ? (podszywie)?

Gość hej hej
po pierwsze jesteś stara i głupia po drugie jesteś wredną pizdą po trzecie ten twój ex to klasyczna zachodnia ciotka - utrzymywanie kontaktów z byłą? po co? no po co? ja rozumiem, że kobiety to mają problem z odcięciem się, ale facet, jak jest prawdziwym facetem , to decyduje się na coś, koniec związku to koniec kontaktów, życie płynie dalej i sobie układa je z inną a nie uprawia sentymentalne pogaduszki z byłą, które do niczego dobrego nie prowadzą - zabiera jej czas, mąci jej w głowie itd. i teraz przez te ciotke meczy sie idiotka

Gość uri boykaaaaaa
nic dodac nic ująć :D

Gość a mnie szlag trafia
jak czytam takie historie :) Nigdy nie wiesz na kogo trafisz, mam nadzieje, że nigdy na takie coś jak autorka. Marnować sobie i komuś życie.

Gość szukam ksiecia
nooo ja to bywam straszna idiotka