Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julita_____7

Czy dam radę schudnąć 13 kg w dwa tygodnie? Błagam pomocy!

Polecane posty

Gość Julita_____7

Za dwa tygodnie mam wesele brata, miesiąc temu poznałam fantastycznego chłopaka i chcę go na tą imprezę zabrać, i chcę go olśnić swoim wyglądem. Wypatrzyłam w sklepie obłędną sukienkę, ale muszę do niej schudnąc około10 kg, ale w zapasie chciałabym jeszcze 3 żeby nie była bardzo opięta. Macie jakieś ekstra szybki sposób?

Gość kalkulator ....
zeby schudnac 13 kg musisz stracic 91.000tys kalorii - czyli 6500kalorii dziennie - sama sobie odpowiedz czy to jest mozliwe.

proponuje dietke 400 - 500 kalorii + godzinka na rowerze.W Twoim menu powinny znaleźć się takie rzeczy jak jogurty naturalne bez cukru 0% tłuszczu lub 1,5%,otręby,warzywa,owoce i duzo wody mineralnej.Polecam picie jej z drenafast :D

Mozesz schudnac 13 kg - zalezy od wagi wyjsciowej przy czym to nie bedzie sam tlusz tylko woda+tłuszcz.Ale efekt i tak będzie zdumiewający.Ja w ciagu miesiaca na diecie 500 kalorii zrzucilam 15 kg.Wagę utrzymywalam bardzo dlugo.

albo zrob sobie dwa tygodnie uderzeniowki (pierwsza faza dukana) tylko,ze jezeli jestes slaba psychicznie to bedziesz miala ogromne jojo,bo wycodzenie z diet niestety nie jest takie latwe i trzeba umiec sobie włączyć hamulec.

Dwa tygodnie uderzeniówki?????????Zabić ją chcesz??????

Gość he he he heeee
nawet pod respiratorem byś tyle nie schudła

Ja siebie nie zabilam - zabijacie sie tymi slodzikami,ktore stosujecie,a nie naturalnymi pokarmami typu twarog,męso gotowane,ryba etc.Autorkai tak zrobi co będzie chciala.Moze jesc tez 500 kalorii,tylko na tym leci woda,a na uderzeniowce poleci jej tłuszcz.

hehehe - pod respiratorem to w inny sposob dostaje pokarmy i organizm nie potrzebuje tyle energi na podstawowe funkcje zyciowe wiec wymadrzaj się gdzie indziej.

Jest sposób ale nie polecam ja jadłam 3 posiłki dziennie jakieś warzywa na parze i mięso tez na parze no i dużo wody schudłam 10 kilo przez 2 tygodnie ale niestety z miesiącami zaczęłam przybierać;/ niestety trzeba uważać i powoli z tego wychodzić a ja się na jedzenie rzuciłam i miałam efekt jojo

Gość klaudia xx
Marchewkowa podaj przykład menu jak możesz bardzo prosze

Gość Kasandra87
ehh zawsze ten sam problem :/ najlepiej jest dbać o siebie cały czas, by w przypadku takich imprez nie musieć nagle zrzucać tych 10 kilogramów, bo to ani zdrowe ani przyjemne :/ W dwa tygodnie to będzie trudne, ale trzymam kciuki :)

Gość nnimnjikji
marchewkowa co jadłas?????

Gość skąd się takie biorą
nie schudniesz tyle nawet gdybys nic nie jadła

Gość chceszteż
wylądować w szpitalu, to masz najlepszą okazję, trzeba być totalnym bezmózgowiem , żeby wypisywać takie bzdety- tragedia !

Gość noppkalaa
dwa tygodnie żeby schudnąć o trzy rozmiary do kiecki?Lepiej poszukaj inny rozmiar i nie wygłupiaj się.Ja potrzebowałam trzech miesięcy aby schudnąć 13 kg

Gość jest sposób
Jedyny ratunek to liposukcja.

zastosuj dukana przez 10 dni...na pewno duzo Ci zleci (zalezy od Twojej wagi wyjsciowej) :) A przez kolejne 4 dni jedz samo bialko i warzywa.