Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pier..ole co za zycie ;/

Wielkie cycki ehh

Polecane posty

No wiec tak.. mialam duze cycki ale nie bylo jeszcze az tak zle jakos zylam.. ale po porodzie teraz te cycki jeszcze sie bardziej powiekszyly!!!!!!!!!!!!!! ja pierdole.. ZAJEBISCIE SIE WSTYDZE WYCHODZIC DO LUDZI!! naprawde.. teraz jeszcze bd te cholerne lato nie bd mogla chodzic w bluzie.. paranoja.. teraz jest cieplo a ja zapierdalam w bluzie bo sie takwwstydze.. czasem mam ochote sie rozryczec ale co mi to da... jestem mloda i juz skrzywdzona przez los.. moj chlop lubi je takie jakie sa.. ale ja nawet go sie teraz wstydze.. jeszcze troche i wgl na dwor nie bd wychodzic.. boje sie ze popadne w jakas depresje.. CHCECIE TO SMIEJCIE SIE ZE MNIE I ZWYZYWAJCIE MNIE bo przeciez nie wiecie jak to jest ... wstydze sie nawet do kolezanek chodzic bo zaraz tekst ale ci cycki urosly o jaa.. a wczoraj sie balam z samochodu wyjsc do sklepu bo ludzie pod sklepem byli i sie wstydzilam... ja pierdole wiem ze jakas jebnieta jestem.. ale zawsze widze ten wzrok na mnie... a czy to kurwa moja wina ze mam takie cycki? ... nie mam komu sie wyzalic bo mikt mnie nie rozumie.. jestem zalamana.. z checia bym sobie zrobila operacje ale nie stac mnie.. dobrze ze chociaz moje dziecko kochane ma jakis pozytek z nich..

Gość odchudzającasięęęęęęęęęęęęęęę
ile masz lat no i jak ogólnie twe proporcje do tych cycków na które tak psioczysz

mam 19 lat.. wzr 171 waga 72 (po ciazy)

d90 jak nie wieksze lekko

Gość odchudzającasięęęęęęęęęęęęęęę
cóż ty masz skrajnie duże ja mam skrajnie małe i też bym chciałą operacje nie dogodzi

tzn ze masz pod biustem 90cm? to strasznie duzo.. ja bym sie raczej zamartwiala tluszczykiem niz piersiami.. jak zrzucisz troche na wadze to i piersi pojda w dol pozatym wydaje mi sie ze masz zle dobrany biustonosz

nie wiem ile mam pod biustem bo nie mierzylam.. chcialabym isc do jakiegos dobrego sklepu z bielizna kupic jakis dobrze dobrany stanik za jakies 150 chyba ale wstydze sie isc :(

ale teraz sa na dodatek ciezkie bo karmie piersia i jest mleko..

oj przestan sie zamartwiac, waga spadnie w swoim czasie i piersi tez beda inne jak przestaniesz karmic piersia, pozatym z tego co slyszalam przy karmieniu piersia kobieta rowniez traci na wadze bo musi trzymac odpowiednia diete ale nie znam sie na tym bo w ciazy nie bylam jeszcze 72kg na 171 to nie jest tak tragicznie nadrobisz to raz dwa :) dawno temu urodzilas?

w lutym.. przed ciaza mialam wage 64kg a cycki mialam d75 narzekalam na nie ale nie bylo tak jak teraz.. do tego zrobily sie wiszace.. poprostu wstydze sie wychodzic z domu a przeciez musze z dzieckiem.. jak patrze na nie to lzy mam w oczach :(:( Ale co, trza jakos zyc.. mam nadzieje ze po karmieniu wroca moje cycki chociaz te d75

musisz sobie zmierzyc obwod bo ja nie wierze ze masz taki duzy, od obwodu odejmuje sie ok 10cm zeby dobrac dobry biustonosz jak bedziesz miala dobrze dobrany to ni uja nie beda ci zwisac

obwod miarka sie mierzy??to pod cyckami tak? hee:) dzieki

no pod piersiami i w piersiach tez tyle ze w piersiach mierzysz luzno a pod piersiami ciasno

to pozniej sobie zmierze.. ale az sie boje :(:( co za zycie

dziekuje Ci :)

Gość pierdoly same
Wiesz koniecznie chodź w staniku jak masz duży biust i karmisz bo będziesz miała zwisy.

tylko ze ja nie czuje sie z nimi dobrze.. nie cierpie ich