Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bernia

Czy któraś z Was miała do czynienia z tymi wózkami?

Polecane posty

Gość alaaa ma kotaaa
gdybym miała wybierać między tymi dwoma to zdecydowanie espiro sama brałam go pod uwagę ale ostatecznie kupiłam x-landera

Gość zona ...........
zajebiscie tandetnie wyglada na zywo espiro a ten drugi tez lipa. Zobacz implasta boldera sd

Gość espiro jest okropny
gondola jest mala, jakas taka waska - moja kolezanka miala, nie byla zadowolona. Tako mi sie osobiscie podoba.

Mam tako. Ma 2 wady- ciezki i kosz podspodem jest tak zamontowany ze wsadzic tam cokolwiek to trzeba sie napracowac. Te dwie wady mi nie przeszkadzaja. Gondola duza. Spacerowka OK. Kola swietne, super sie prowadzi, szybko sie sklada i rozklada.

Gość Mama Kacperka.....
Ja też mam tako i jestem bardzo zadowolona. Używam go rok. Tyle, ,że jest ciężki ale ja mam windę, więc ta ciężkość mi nie przeszkadza, i minusem jest właśnie ten koszyk, nie idzie nic do niego wsadzić, ewentualnie pojedynczo :O Tak to jestem z niego bardzo zadowolona, super się prowadzi :)

Dzieki dziewczyny ;) Chyba zdecyduje się na tako albo espiro ale GTX skoro ten atlantic krytykujecie. W GTX nie podoba mi się koszyk bo taki jakiś malutki jest.