Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helllo Zosia

boje ze ze to ciaza

Polecane posty

Gość Helllo Zosia
Hej sorki ale bylam zajeta!! superrr ze negatywny Ja tez mam dobra wiadomosc ,dostalam okres!! w czwartek tydzien temu uhh ulga normalnie:) juz mi sie konczy:P

Gość gagaga
Helllo Zosia a ja nie wiem co się dzieje czasami mnie jajniki bolą :( nie wiem czy nie za wcześnie robiłam ten test?? jak myślisz??

Gość gagaga
sama nie wiem co robić już??a Ty też miałaś bóle jajników??

Gość gagaga
napisałaś że Cię bolały a bolą czy kuły??

Gość matko kochana
ból jajników jest normalnym objawem pracy cyklu kobiety, a juz szczegolnie 12-16 dni przed okresem - co zapowiada owuulaacccjeee

Gość gagaga
matko kochana ja jestem 2 czy 3 dni przed okresem i czasami kują jajniki. a robiłam 19 dni po stosunku test i wyszedł negatywny. Stosunek nie był do końca we mnie tylko w całości na brzuchu

Gość gagaga
tzn w całości na brzuchu był wytrysk sama już nic nie rozumiem

Gość gagaga
a nie mam ani dużo białego śluzu ani żadnego smitankowego tylko żółty i mało go jest troche klejący. Mam tak przed okresem, ale nie wiem co myśleć

Gość matko kochana
mnie jajniki bolą prawie cały czas i mam myśleć że w ciąży jestem? jajniki nie bolą gdy jesteś w ciąży tylko podbrzusze JAK NA OKRES poza tym bolą piersi, po 6 tyg zaczynasz mieć mdłości lub nie zależy. Idz w końcu zrób sobie padanie hcg na wykrycie ciazy 30 zl w labolatorium i bedziesz miala swiety spokoj! 21 lat dziewczyna a zachowujesz sie gorzej niz 15 latka. one chyba sa teraz bardziej uswiadomione. ponadto mam przyjaciolke ktora uprawiala sex bez zabepieczen oo przepraszam - stosunek przerywany (bo myslisz i traktujesz to jako zabezpieczenie) przez ponad rok i szczesliwa ze nie ma dzidzi i ze dziala... now iec ma 2 letnią córeczkę. uświadomienie chyba dobre.

Gość gagaga
dzięki za uświadomienie. to chyba chłopak musi umieć używać stosunek przerywany i Go stosować, tak mi się wydaje

Gość matko kochana
Ty powinnaś być uświadomiona, że każde zbliżenie z wytrykskiem czy nie może mieć skutki w?? CIĄŻY! zastanów się czy nie lepiej iść do ginekologa poprosić o delikatne tabletki antykoncepcyjne i nie pisac potem na forach, że się boisz że jesteś w ciąży i nie będziesz stresować chłopaka by wychodził przed bo to też nie dobrze dla jego zdrowia. nie bolą go jeszcze jądra???? utrudniacie sobie życie nie wiadomo po co.

Gość gagaga
no tak wiem o tym wiem chyba tak będę musiała zrobić z tymi tabletkami.

Gość gagaga
nie bolą Go jądra

Gość gagaga
albo prezerwatywy, ale jest z nimi problem bo przed założeniem jest wszystko ok a po założeniu to chwila i już się kładzie a nie stoi.

Gość matko kochana
to juz nie moj problem ze sie kladzie.. widocznie twojemu faceotwi to nie pasuje. albo sie stresujcie albo idz do lekarza i juz. pozdrawiam

Gość gagaga
wiem że to nie Twój problem

Gość gagaga
Helllo Zosia jak będzieszmogła to się odezwij

Gość gagaga
Helllo Zosia jak będziesz mogła to się odezwij

Gość gagaga
dzisiaj jak się obudziłam to mierzylam temperaturę i miałam 36,5

Gość gagaga
ale mierzyłam temperaturę pod pachą gdzieś koło 9

Gość gagaga
a tan test co robiłam był w 26 dniu cyklu to był już chyba wiarygodny?? cykle mam 28-30 dniowe bo ja już nie wiem?

Gość adawasilewska
dzień dobry Mam do zaoferowania,zestaw z tabletka ru 486 plus mizoprostol Tabletki są w 100 procentach oiryginalne ich skutecznośc wynosi 98%. Jeśli macie Państwo jakieś pytania,chętnie odpowiem oto mój e-mil adawasilewska@op.pl