Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda ze sraczką

Jutro biorę ślub, dostałam sraczki ze stresu :(

Polecane posty

Jak tu sie nie stresowac tym wydarzeniem :(?

Gość o rzeszty
ja sie nie stresowac? bardzo latwo: nie brac slubu na pokaz, tylko samemu :)

Gość raszplon
są plusy, będziesz miała płaski brzuch, sukienka będzie lepiej się układać, powodzenia

Gość _wyrostek robaczkowy_
a pewna jesteś? może się wycofaj, może ta sraczka to znak?

Gość tak jak są zoofilkami
znaczy się masz orgazm analny?

Gość Aga.......25......
oj tez bym się pewnie denerwowała, ale spokojnie, bedzie dobrze:) a duże wesele? wszystkiego dobrego życzę:)

o kurwa pomyliłam z papierem toaletoym suknie ślubną :o co ja teraz zrobie :(:(

Na jaki pokaz ?? a samemu ślubu nie da się wziąć tylko jak już to z kimś :p Biorę ślub z miłości, a to nie uchorniło mnie od przeżywania stresu tym dniem :P

Marny podszyw :P:P a wesele na 50 osob.

Gość j/
kup sobie stoperan bo moja koleżanka dostała sraczki w dniu ślubu i jej matka latała po gościach i pytała czy czasem ktoś nie ma. A na dodatek cała ceremonia musiał sie przesunąć o godzinę bo nie dała rady wyjść z wc. A na poprawiny wcale się nie stawiła bo podobno znowu zaczęło ja czyścic

Gość o rzeszty
boisz sie jak wesele wypadnie, czy zastanawiasz, czy aby facet odpowiedni? samemu mozna prac slub, tzn. w parze, bez zadnych gapiow, przed ktorymi wszystko musi sie udac ;)

Gość karolajneeenn
ja kurcze w ogóle się nie stresowałam też miałam małą imprezkę, około 50 osób może dlatego się nie stresowałam bo byłam strasznie szczęśliwa i uczestniczyli w tym wydarzeniu tylko nasi prawdziwi bliscy? było super nie bój się, zobaczysz jakie to szczęście ja w kościele myślałam, że ze szczęścia umrę dosłownie :D aż mnie poliki bolało, bo ciągle hamowałam uśmiech :D a na fotkach wyglądamy z mężem tak śmiesznie, cały czas banany na twarzy:D

To nie są żadni gapiowie tylko nasza najbliższa rodzina z którą chcemy przeżywać wspólnie ten moment, nie chciałam brać ślubu sama bez świadków tylko z najbliższymi. Co do faceta to jestem pewna, że to ten jedyny. Trduno mi powiedzieć, czym się stresuję, no tak jakoś... Mam nadzieję, że jutro mi przejdzie i będę spokojna. :) A z tym stoperanem to dobry pomyśl, dzięki, ale mam nadzieję że jutro już będzie wszystko ok:P

Gość karolajneeenn
aha mogę coś doradzić?? uważaj na makijaż mnie kosmetyczka umalowała tak beznadziejnie.. że żałowałam, że sama się nie umalowałam

karolajnenn to gratuluje :) Mam nadzieje, ze jutro tez juz bede tylko cała szczęsliwa i spokojna :))

ja sie przestałam wsresowac jakos w srode , a slub byl w sobote. W samym dniu slubu to juz w ogole byl lajcik. A pamietam jak 3 miesiace przed na probnej fryzurze powiedzialam kobiecie ,ze w dniu slubu zemdleje jak mnie bedzie czesac:D a ja tym czasem nie balam sie w ogole. Fryzjerka byla zaskoczona:D bedzie dobrze 🖐️