Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr. Lenox

Delikatna sprawa.... dziewczyna...PYTANIE RACZJE DO DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość Mr. Lenox

Hej, mam takowe pytanie.... Od jakiegoś czasu mam bardzo cudowna dziewczyne... no i coraz bardziej nasz zwiazek staje sie poważniejszy ... jednak z sexem czekamy do ślubu :) Tyle na poczatek... Jak się całujemy...powiedzmy jesteśmy u niej i połozymy sie na łóżku... wiadomo miła atmosfera i nastrój...to czesto wygodna dla mnie pozycja jest gdy wsadze jej kolano miedzy nogi ( dla niej dośc wygodan pozycja no i dla mnie też....z wiadomych względów)...no i jak sie całujemy to czuje coś jakby powiedzmy miednca robiła co chwile takie powolne ruchy.... Może mi jakas laska wytłumaczyć co to jest :) Tak z czystej ciekawości mnie interesuje :) Myślałem ze to poprostu efekt oddychania gdy leze na niej...ale nie jest to czestotliwość oddychania.... Tak wiec macie takie odruchy ? że miednicą stymulujecie?

Gość raszplon
to po prostu ruchy frykcyjne, czyli takie które pojawiają się w czasie samego stosunku, przy grze wstępnej one też się pojawiają, z podniecenia i chęci zbliżenia, takie ruchy "na sucho"

Też tak sobie pomyślalem...tylko ze ten wstęp... czekamy do ślubu... a Ona jest bardzo cnotliwa...wiec czy to możliwe że tak nieświadomie to robi?

Gość taka sobieeee
bardzo szlachetnie z twojej strony ze czekacie ale na dzisiejsze czasy pomysl czy warto kupowac kota w worku :)

Gość ooh layla
Tak, tzw. ruchy frykcyjne pojawiają się w momencie podniecenia i może to robić podświadomie. Swoją drogą czekanie z seksem do ślubu uważam za głupotę (no chyba że macie po 14 lat, wtedy każdy powód jest zdrowy, by to odwlec).

Czemu tak uważasz? mamy wiecej ...zdecydowanie wiecej niż 14 lat... Sex to inaczej miłośc cielesna...czyli najwyższa forma miłości.... myśle ze ta najwyższa miłośc okazuje sie jednej kobiecie;) Wiem że teraz młodzi pierdolo o "dopasowaniu sexualnym" ale to głupota

"myśle ze ta najwyższa miłośc okazuje sie jednej kobiecie" Chaiałabym żeby mój mężczyzna tez tak uważal i nie robil tego przede mna z wieloma innymi. Ja tak uważalam i właśnie jego obrałam za tego "jedynego". Zazdroszczę ;(

Gość ,.,.,
moj kot tak robi jak siedzi na psie :classic_cool:

Ja wiem że np. wiele osób sie bedize ze mnie śmiało "frajer ...czeka do slubu...jak nic jeszcze z 5 lat poczeka..." Ale pomyslcie sobie... Czy potem nie lepiej zyć z partnerem który pierwszy i ostani raz robił to z tobą? :) Sam pewnie bym już nie jedan raz zaruchał.... ale poznałem tą jedyną... i już nic mnie nie przekona do sexu z innymi :) Nawet trójkącik :) Smiejcie sie do woli ale jestem w 7 niebie :) Życze tego każdemu facetowi na siwecie... i kazdej kobiecie gdyż WY PRZEDEWSZYSTKIM Kobiety zasługujecie na to aby nie puszczac sie na lewo i rpawo ....tylko poczekać na tego jedynego :)

Gość zdesperowanaa
spoko. tez tak mam czasem ;p\

Czarodziejko z Ksiezyca ...wiesz... ja tylko tak mówie na swoim przykłzie :) nie twierdze że Twój facet Cie nie kocha i ze jestes teraz tą jedyna dla niego :) Mysle że jak kobieta mądra ... to i z właściwym facetem jest... bez względu na to ile już partnerek miał :)

Gość melinkinka
"Sex to inaczej miłośc cielesna...czyli najwyższa forma miłości...." najwyższa forma miłości ? fizyczność ? co ty pieprzysz.

A co jest dla ciebie najwyższa forma miłości? To że powiecie przy ksiedzu "tak"?

Oj niedlugo zmienisz zdanie kolego... a pomyslałes o tym ze wiele osob zdradza swoich partnerow, którzy byli ich jedynymi po to aby z czystej ciekawości sprawdzic jak to jest sie ruchać z kimś innym?... może lepiej?.. w każdsym razie szanuje waszą decyzję w dzisiejszych czasach to naprawde rzadkośc.. ale miej to na uwadze. pozdrawiam

Gość melinkinka
źle trafiłeś jestem niewierząca. najwyższa forma miłości dla mnie ? chyba to ,ze jestem dla kogoś całym światem. sex to jeszcze nie miłość.

Jeżeli dla Ciebie sex to nie miłość to Ci bardzo współczuje....gdyż traktujesz to pewnie jako rozwinietą formę pocałunku.... a takie osoby ZAZWYCAJ... po 3 drinkach dają dupy na dyskotekach... zbojkotujcie mnie... ale wiem co mówie.... :) No ale Powodzenia :)

Gość ,.,.,
kazdy ma inne priorytety 🖐️ ale uwazam, ze przesada w jedna jak i druga strone to najlepszy sposob, zeby spieprzyc sobie zycie 🖐️

Gość melinkinka
tak tak daję dupy na prawo i lewo bo nie podzielam twoich poglądów 🖐️ gratuluję twojej dziewczynie ,ze wytrzymuje z takim idiotą.

Gość znana zuzanna
Błazenku, gratuluję i życzę powodzenia

Gość To z podniecenia.
Ja zawsze wyrzucam bioderka do góry i na dół jak się podniecam. A najlepiej jak mogę się cipką poocierać o coś w trakcie takich ruchów. Wkładam sobie też wtedy palce do środka pochwy, albo jakiś przedmiot.

Idźmy Twoim tokiem myslenia... śmieszy Cie to że czekam z seksem do ślubu... bo w dzisiejszych czasach każdy odbywa stosunki płciowe na lewo i rpawo.... Skoro tak to weidz jendo... Nawet jak znajdziesz faceta który bedize mówić ze Cie kocha i ty tego też...to w dzisijszych CZASACH bywa tak że mazenstwa rozpadaja sie po pierwszych 2 latach...wiec mi nie pitol ze mi wspólczujesz:) Bo ja jestem pewnie n choćby ten sposób ze czekamy z seksem do .ślubu...a skoro jestes niewierzaca...to tym bardziej współczuje...bo poweidz mi. Skąd ma wiedziec facet ze go kochasz i bedziesz z nim do konca życia?! Nie ma takiej pewności...gdybyś jeszcze była werzaca to mozna by było rpzypuścic ze w obecności Boga obiecujesz facetowi go nie opuszcać do smierci :) A tak :)? A tak to poprostu masz rosyjską ruletke ....i predzej czy póxniej (nawet po ślubie) albo ty dasz dupy innemu albo Twój wymarzony ... Pozdrawaim Cie po raz ostani.... :) :P

Gość dszaa
Zawsze możesz jej dać się w majtkach poocierać cipką o twoją nogę. Od tego można dostać orgazmu. Wypróbowałam.

Aha, przypomniało mi się, że miałam kilka razy orgazm podczas takiego właśnie calowania z ocieraniem :D To było daaawno, bo parę lat tamu, ale było coś takiego. Burzę hormonów wtedy miałam. To przyjemne jest czuć takiego sztywnego w tym miejscu i się myśli o tym, co by bylo gdyby tak tylko zdjąć spodnie i majtki. Tyle ode mnie w tym temacie.

Ide sie napić piwa.... Jestem szcześciarzem... bo wiem Kogo trzymam w rekach.... Nie twierdze ze jesli ktos urpawai sex rpzedmałzesnki jes złem wcielonym. Uwarzem jedank ze powinno sie brac taka możliwośc pod uwage...bo jak trafi sie na wyjatkowa osobe...to elpiej jej zaoferowac wszsytko.... to co innym sie nie oferowało.... :) Do widzenia :) dziekuje Wszystkim za odpowiedź :) Chyba zrozumaiłem :)

Gość dszaa
Noga między nogi dziewczyny tak żeby dotykała cipki, a ona będzie robić te ruchy i wtedy bardzo łatwo o orgazm. Tylko musi się ocierać tak żeby pobudzać łechtaczkę. :)