Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaasddd

Wkurza mnie ze moj brat ma dziewczynę!!;/ i ona tez mnie wkurza

Polecane posty

Gość OneTwo
To możesz spróbować nim manipulować. Jak nie jest głupi, to Cię znienawidzi, jak dureń to osiągniesz swój cel.

Gość yuyuuyuy
liczy sie to,czy jest mądra zyciowo i dobra i pasuje do brata,podobne zainteresowania a nie studia :O brat by musial byc pustakiem jakby zwracal na to taka uwage jak ty.A co do niesmialosci no to zrozum,nie kazdy jest pewny siebie ale to nie znaczy ze glupi :O ty pewnie jestes malo wrazliwa i mądra.bo to,ze cos tam studiujesz,to nie znaczy ze jestes taaaka zajebista jak ci sie wydaje

Gość yuyuuyuy
kurde mam nadzieje,ze nie trafi mi sie taka pojebana szwagierka :O oby nie...kurde nie lubie takich ludzi..wywyzszają się,oceniaja po wykształceniu,wrecz nie szanują "gorszych" :O porażka

Gość autorko wstyd mi jak
cie czytam!

Gość skad sie takie raszple biora
ktos mi powie?

Gość fajna fota brata
?? chyba zart jakis fajne to pinkovo.pl

Gość kobieto zyj swoim zyciem
a nie brata, moja dobra rada

Gość ja też uważam
podobnie, autorka jest dziwna

Gość dziwna to o o o o
malo powiedziane

Gość greynd123
A co studiujesz ? Słuchaj nowe dziewczynie coś nie wyszło, może na problemy.. Rownowaga musi być, jedni są nieśmiali a inni odwrotnie.. Może Twój brat lubi osoby skromne. A ona na pewno nudna i beznadziejna nie jest skoro Twój brat z nia spędza czas. Najpierw ją poznaj, później oceniaj, taka jest kolejność.

Gość ja mysle, ze ona
nie studiuje

Gość nie zdziwilo by mnie
gdyby się okazało, że to jakaś wiejska "dziołcha" bez wykrztałcenia zazdrosna, że dziewczyna brata jest od niej ladniejsza i mądrzejsza.

Gość Ahade
Jo

Jezu. Mówisz że masz swojego zajebistego chłopaka to co cię obchodzi jaka dziewczynę ma twój brat ? Nie wtrącaj się w nie swoje sprawy i tyle. Wiesz najważniejsze że się kochają

Gość Mortihsa masz racje
ja tez tak uwazam

Gość batka36
oj dziewczyno widac ze nie masz swojego zycia

Gość mojezdaniex96
student prawa? cholera toz to do 35 lat bedzie na utrzymaniu rozdicow, toz ci sie trafil chlop,

Gość moj brat miał kiedys straszna
dziewczyne..to była dopiero porażka. w skrócie - totalny muł, ani bee ani mee, ale pal licho - kiedy skonczyli studia - wprowadziła sie do nas. była z małej wiochy no i brat wymusił na mamie by sie zgodziła. ona sama oczywiscie nie zwrociła sie z prosbą. ja w tym czasie mieszkałamz facetem i bywałam w domu raz na jakis czas. zajeła pokoj brata - mama nie zgodziła sie by mieszkali i spali w jednym. wiec wiecznie w tym pokoju miała burdel. ciuchy lezaly na podłodze. siedziała non stop w pokoju - nie przyszła nawet pogadac z mama od czasu do czasu. jak mama zanosiła jej obiad to nawet talerzy nie umyła tylko tak sie walaly w pokoju na podłodze. mieszkała u nas chyba z 2 lata - mama nigdy nie widziała aby zrobiła sobie pranie - nigdy. była totalna syfiarą. poniewaz mam charakterek to raz jej zwrócilam uwage ze ma taki syf i mogłaby posprzatac i czy jej nie wstyd. a kiedy sie w koncu wyniosła to nawet sie z mama nie pozegnała .