Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arlaa;)

Piersi. za duże -.-

Polecane posty

Gość Arlaa;)

Siema. Mam 16 lat i problem. Moje piersi są za duże! W tym wieku to kipesko, czuje sie w gruba chociaz waze 57kg mam ok. 170 .. nic mi sie nie wylewa, nogi mam raczej szczuple..w ramionach tez ok. :D do bioder moge sie doczepic, bo proporcjonalne do cyckow, czyli dosc duze. brzuch raczej szczuply .. kolezanki sie nabijają troche.. zwlaszcza jak jestem w stroju kompielowym i popylam z balonami -.- chlopacy ... no nic nie mahją wiadomo, ale te wredne kolezaneczki .. ;// . chcialabym miec mniejsze . chociaz troche. i mniej pryszczy, bo mam troche...i musze walic puder. porozmawiajmy :D:D

Podczas chudnięcia najpierw zawsze zmniejszają się cycki, dopiero potem reszta ciała, więc... do dzieła! Trądzik = do dermatologa, ewentualnie endokrynologa, najlepiej od razu tego drugiego. Dermatolodzy dziś rzadko kiedy potrafią pomóc. O, i tyle. A koleżanki Ci zazdroszczą. ;)

Gość ojeżżżżżżżżżżżu
Masz 16 lat i nie umiesz pisać normalnie, pełnymi zdaniami, bez 500 kropek i błędów ortograficznych? Jak nie to zostaw cycki w spokoju i powtórz lekcje polskiego z podstawówki.

Gość najpierw trzeba miec faceta ze
"Masz 16 lat i nie umiesz pisać normalnie, pełnymi zdaniami, bez 500 kropek i błędów ortograficznych? Jak nie to zostaw cycki w spokoju i powtórz lekcje polskiego z podstawówki". Popieram. :-O

Gość Arlaa;)
Nie martwcie się o mnie, ponieważ na lekcji języka polskiego nie mam z tym problemu. Z owego języka mam czwórkę, co jak na moje nieuczenie się jest dobre. Dajcie mi spokój z kropkami, bowiem temat był inny ! Kur... teraz wam pasuje? Jak nie to na forum o polonistyce idźcie, a nie kafeterię, bo mam prawo pisać na luzie.. Problem z trądzikiem nie jest mocno nasilony, wiec dermatolog mi moze pomoc. Pozyjemy, zobaczymy.. narazie biore antybiotyk ;) Nadwagi nie mam, a rok temu byla nawet niedowaga, ale o odchudzaniu pomyślę. Jeżdzę sporo na rolkach ;P

Gość ojeżżżżżżżżżżżu
Pisać "na luzie" to sobie możesz z koleżaneczkami najwyżej (ale też nie rozumiem czemu wtedy używać języka pokemonów i kaleczyć polski?). Ogólnopolskie forum, nawet jeśli to Kafeteria :P, to pewne standardy językowe, pisanie niedbałe i z błędami dowodzi braku szacunku dla osób, do których się zwracasz, brak poważania dla ich czasu ("mnie się nie chce napisać poprawnie, to wy się wysilcie i rozszyfrujcie o co mi chodzi") i zwyczajnego braku kultury. Jak

Gość cupu cupu cup.xd
pf... mam ten sam prblem. :( Mam 14 lat a moje cycki są za duże! musze nosic biustonosze z miseczka C! Koledzy nie maja nic przeciwko ale kolezanki sa wnerwiajace jak i u ciebie. obecnie jak narazie im dogryzam ze sa plaskie jak deski ale zaczyna juz nieskutkowac. ;/

Gość baksant
Jak nosisz staniki 60C czy 75C to na pewno piersi nie są duże :P no chyba, że te staniki są źle dobrane