Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca apaszki

Ciekawa apaszka - szalik z cyrkoniami

Polecane posty

Gość szukajaca apaszki

Ostatnio jestem na etapie szukania ciekawej apaszki i natknęłam się na połączenie szalika z biżuterią http://tnij.org/ls88 co myślicie o czyms takim, bo nie wiem, czy można w czymś takim wyskoczyć i nie wyglądać głupio?

Gość mi sie podoba ale
zlikwidowalabym te serca :p

Gość ona zawiedziona
A mi sie właśnie podobają te serduszka :) Ciekawa apaszka, szkoda tylko, że w bordowym kolorze ;(

Gość leydy
pomysł ciekawy, ale chyba do gładkich ubrań bym nosiła

Gość oj tam oj tam oj tam oj tam oj
taka szmatka troche nawet te blyskotki nie pomoga

Gość zajefajna rzecz :)
Pierwszy raz zobaczyłam takie zestawienie i bardzo mi się podoba. Spokojnie nosiłabym coś takiego z czarnymi leginami i jakąś gładką luźną tuniką z dużym dekoldem. Do tego koniecznie buty na wysokich obcasach i mała czarna listonoszka. Nie trzeba już żadnej biżuterii, bo to błyszczące serce robi cały efekt.

Gość ppobodba mi sie
bardzo fajna :)

Gość ostateczna buba
Podoba mi się takie połączenie, można w jednej chwili zmienić całkowicie charakter stroju :) A widziałyście coś takiego w innych kolorach? chodzi mi najbardziej o czarny?

Mimo że kocham wszelkiego rodzaju chusty i apaszki jednak te serca mnie nie przekonują. One są trochę zbyt tandetne i przesadzone. Poza tym pomysł fajny. Odstrasza mnie cena dlatego ja zrobiła bym ją sama. Takie metalowe obrączki można kupić w sklepach dla artystów lub na allegro (materiały do tworzenia biżuterii). Wzięłabym wisiorek który już mi się znudził i vola.

Akurat na tej apaszce to wygląda naprawdę fajnie... ale jakbyś się zastanawiała nad inną, to lepiej może wybieraj te które nie maja tych dodatków za dużo, zeby bylo w niej po prostu wygodnie:)

Gość stay alive
pomysł bardzo fajny, można być w jednej chwili ubranym bardziej wizytowo i na okazję. Starczy do zwykłej sukienki narzucić taką apaszkę i już nie trzeba się zastanawiać na biżuterią. Można też zaeksperymentować jak ktoś ma fantazję i czas (tak jak nybys podpowiada) i pobawić się samemu w stworzenie takiego cudeńka. Wtedy na pewno będzie niepowtarzalne i jedyne, a do tego zrobi efekt.