Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhutyify

CO NA WŁOSY, KTÓRE WYPADAJA I SĄ PRZESUSZONE?

Polecane posty

Gość gfhutyify

co mi pomoze oprócz nafty i jajka( mam uczulenie)?

Gość odzywka o
nazwie wax

Kominiarka :) ja też mam takie suche ale od prostownicy i rozjaśniania , a ty swoje czymś męczysz? Ja kupuję WAXX w aptece pomaga ale po jakimśą czasie dopiero

Gość nie bede miala dzieci o nie
tez mam ten problem, dlatego zaczelam pic skrzyp polny i pokrzywe, jem dodatowo witaminy, stosuje szampony bez SLES i SLS, stosuje za kazdym razem odzywki, moge ci polecic alterry odzywki, i fitomed, one nie maja albo maja w bardzo niewielkiej ilosci szkodliwe substancje. na razie to poczatek, widze, ze jakby odrobine mniej tych wlosow leci, tak mi sie zdaje. no i na pewno sa bardziej blyszczace.

Gość gfhutyify
a to picie pokrzywy cos daje?

Gość nie bede miala dzieci o nie
mowia ludzie ze daje, ja niedawno zaczelam i nie moge ci powiedziec na 100%, zreszta uzywam duzo odzywek wiec to wszystko razem dziala. ale mowia ze samo picie pokrzywy tez duzo daje. aha, i kupilam sobie takie kuracje z joanny z rzepa, tez sobie mam zamiar robic. maski biowax tez sobie czasem robie, maja serie (ta brazowo-biala) do wypadajacych wlosow. ale nie kupuj tej dwufazowej odzywki z tej serii, ja nieopatrznie kupilam ale to kopalnia silikonow, wiec generalnie stracilam kase. mam zamiar uzywac gora raz na tydzien, bo przeciez nie wyrzuce... :O

Gość hyujtyutre
maseczka henna wax kupisz w aptece , rewelacja do potegi entej polecam wszystkim

Gość 657u6tr7
up

Gość IhaveSomeFun
Maseczka wax albo taka maseczka: 1 żółtko + 3 duże łyżki nafty kosmetycznej (to na przesuszone, zniszczone włosy) + kilka kropel olejku rycynowego (to na wypadanie włosów, uważaj bo olejek może troszkę przyciemnić włoski). Po umyciu włosów płucz je w zimnej/letniej wodzie, rozczesuj jak będą tylko troszkę wilgotne, używaj grzebienia z ząbkami zakończonymi takimi kuleczkami. Też piję napar z suszonej pokrzywy i mam gęste włosy i długie, mocne paznokcie - a próbowałam już chyba każdej aptecznej witaminy jaka istnieje.