Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffmodeska

miłość, zauroczenie a może co innego ?

Polecane posty

Gość ffmodeska

Witam: ) od kilku dni zadaję sobie pytanie, a mianowicie co czuję do pewnego chłopaka. Bo zupełnie nie wiem czy on mi się podoba, czy jestem zauroczona, czy to miłość, czy tylko przyjaźń. wiem, wiem sama to powinnam wiedzieć ale się pogubiłam. A więc jest pewien chłopak z którym bardzo dobrze mi się rozmawia, mamy wiele wspólnych zainteresowań itd. Kiedyś marzyłam żeby poznać go i kiedy w końcu go poznałam wcale się nie zawiodłam. Nie jest taki jak sobie go wyobrażałam, jest o niebo ciekawszą osobą..byłoby wszystko ok tylko ja przy nim nie czuję żadnego dreszczyk,żadnych motylków Nie wiem czemu, bo ciągle o nim myślę, ciągle chce być tam gdzie on, jestem zazdrosna gdy go widzę z inną koleżanką, śni mi się, często paplam przy nim jak idiotka smutno mi gdy się nie odzywa, mam nawet czasami łzy w oczach bo sobie myślę że to już na pewno koniec znajomości.. tylko ja na siłę doszukuję się tych motylków,drżeń rąk bo nawet jak mi się chłopak tylko podobał to miałam takie coś. A teraz miałam przy nim tylko tak 2-3 razy jak zrobił coś taaakiego od wielkiego dzwonu. Pomóżcie, bo wariuje sama ze sobą...

Gość motylki sa
przereklamowane..jesli sie tylko ich doszukujesz..po co??

Gość ffmodeska
doszukuję się, bo zawsze jak chłopak mi się podobał miałam je. więc nie wiem co się dzieje bo tym razem od biega od normy wszytko...

Gość motylki sa
moze po prostu dojrzałas do tego uczucia kazdy inaczej odbiera zauroczenie, zakochanie czy tez milosc to co wiaze dwoje ludzi moze byc a tego nie bedziemy widzec

Gość riposta zlosliwa:P
:P ale to juz bylo! i nie ...a tam niech wraca!:P

Gość ffmodeska
motylki są - może masz rację... riposta złośliwa :P - to Ci wyszedł żarcik kosmonaucik huehuehue ;p