Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziwneAleJednakWartoSieSpytać

Czy kremy na piersi typu "push up" wpływają jakoś na naturalny wzrost biustu

Polecane posty

Gość DziwneAleJednakWartoSieSpytać

Kupiłam sobie dzisiaj krem na biust "push up". Nie mam zbytnio obfitego biustu jak na mój wiek ponieważ większość rówieśniczek ma większy(są wyjątki). Jednak zastanawiam się czy stosowanie takiego żelu-kremu może jakoś negatywnie wpłynąć na mój naturalny wzrost biustu (jeszcze ok 2-4 latka powinien bo bardzo wolno mi rośnie) albo może po zaprzestaniu stosowania stracić kształtności lub rpzmiar. Prosiłabym o odpowiedź poważną czyli żadne typu "co to ma być" itp.

Gość jezuuuuuuuuuuuu
jak slysze cos takiego to mi iq opada, kobieto czy ty sadzisz ze od kremu ci urosna piersi?????????????????????

Gość opanuj sie czlowieku..........
kremy nie powoduja wzrostu biustu a jedynie ujedrniaja i napinaja skore.

Gość na powiększenie biustu
najlepsze jest urządzenie: próżniowo-wibracyjne powiększanie piersi. wyprubowane i sprawdzone!

gdyby kremy pomagaly to kobiety nie poddawalyby sie operacjom plastycznym. ten krem tylko napina i sciaga skore.

Gość WiekszePiersi
mam inne zdanie, wlasnie uzywam takiego kremu http://pokojrozkoszy.pl/index.php?p928,krem-na-powiekszanie-biustu-push-up-cream-wieksze-piersi push-up cream i mija wlasnie 15 dzien, smaruje 2 razy dziennie - bardzo duzo nakladam i zdecydowanie piersi mi sie podniosly i mam wrazenie ze bardziej zaokraglily i to nie jest tylko moje "widzi mi sie" ale moj chlopak sam mi to dzis powiedzial :)))))))))

Gość dzikaanita
Kremy wywołują chwilowy efekt push up. W skrócie powodują że piersi wyglądają na większe ale efekt mija po paru godzinach, za to skóra na biuście i dekolcie staje się coraz ładniejsza a sam biust pozostaje jędrny. Jeżeli taki efekt wystarczy to poleciła bym ten krem http://perfectbust.pl/aff/m85kat/pb-gel.php są też tabletki z tej samej firmy, one działają od środka i fizycznie mogą piersi powiększyć.