Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pomyłką

Nie nadaję się do życia.

Polecane posty

Gość cos takiego
Sputnik91 A! nie wytłumaczyłem - bo tutaj polscy studenci to taka "mała wioska" każdy o każdym wszystko wie - czasem za dużo z przewagą kłamstw i plotek... pisząc "tutaj" miałem na mysli moje studia nie forum... czasem jest tak ze ktos walnie o kims cos w co średnio wierzę, wtedy wolę sprawdzić sam niż po prostu uwierzyć. A nie lepiej bylo studiowac w Polsce?

Przepraszam - chciałbym zauważyć że nie znasz realiów studiowania MEDYCYNY ( jednego z najtrudniejszych kierunków ) na Ukrainie :D Ja się tu uczę tylko kilku niezbędnych do przyszłej pracy przedmiotów... nie jest tego dużo poza tym mamy sobotę... weekend ;-) nie marudź mi o uczeniu się... JAKI STUDENT uczy się w piątek - sobotę?... To byłoby niezdrowe...

Do Polski jest się cięzej dostać ( za to Ukraińcy mają łatwiej się dostać do nas niż my) ... dlatego dużo Ukraińców studiuje w Polsce bo zagraniczni PŁACĄ gotówką uczelni... i uczelnia nie musi czekać na pieniądze z rządu...

Gość cos takiego
Sputnik91 Przepraszam - chciałbym zauważyć że nie znasz realiów studiowania MEDYCYNY ( jednego z najtrudniejszych kierunków ) na Ukrainie Ja się tu uczę tylko kilku niezbędnych do przyszłej pracy przedmiotów... nie jest tego dużo poza tym mamy sobotę... weekend nie marudź mi o uczeniu się... JAKI STUDENT uczy się w piątek - sobotę?... To byłoby niezdrowe... Co do uczenia to bylo ogolnie i zartobliwie:P i nie chodzilo mi o weekend:P

Gość cos takiego
[zgłoś do usunięcia] Sputnik91 Do Polski jest się cięzej dostać ( za to Ukraińcy mają łatwiej się dostać do nas niż my) ... dlatego dużo Ukraińców studiuje w Polsce bo zagraniczni PŁACĄ gotówką uczelni... i uczelnia nie musi czekać na pieniądze z rządu... Pozdrowienia ze Lwowa =) Czyli len byl z Ciebie jednak skoro nie studiujesz w Polsce:D

Ahaaaa ;-) poza tym... normalni studenci o tej porze albo są najebani i leżą pod akademikiem albo śpią w kwaterach ( też nawaleni :D ) ja jako jeden z niewielu jestem I pijany i nie śpię xD

Gość cos takiego
grzeczny i pijany :D jakas sprzecznosc tu widze:P :classic_cool:

Idę na faję o wschodzie słońca - bo obecnie taki mamy :P z/w wrócę z balkonu i bd dalej pisać :)

Gość cos takiego
studiujesz medycyne i palisz:D niezly jestes:D Skorupiaka sie dorobisz:P

Gość cos takiego
jak tam we lwowie pogoda?

Gość cos takiego
jaka - mialo byc:D

Hmmm wczoraj popadało troszkę, ale tak przyjemnie ( bo się powoli duszno robiło... ) także jestem zadowolony - dziś jak byłem teraz zobaczyć raczej czyste niebo będzie ;] no i ciepło ;] Jak słyszałem że w polsce padał śnieg to po Lwowie w rybaczkach chodziłem :P

Gość cos takiego
Sputnik91 Hmmm wczoraj popadało troszkę, ale tak przyjemnie ( bo się powoli duszno robiło... ) także jestem zadowolony - dziś jak byłem teraz zobaczyć raczej czyste niebo będzie ;] no i ciepło ;] Jak słyszałem że w polsce padał śnieg to po Lwowie w rybaczkach chodziłem eee tam :P u nas tylko jeden dzien byl sniezny ,a tak w ogole to upaly mamy:P

Gość cos takiego
wczoraj tez u nas padalo wieczorem :D nawet burza byla:D

Gość cos takiego
fajne :d nie znalam tego. Czy to znaczy,ze guma to alternatywa ad. mycia zebow?:D

Nie... hmmm w sumie taka pół-alternatywa np jesteś na imprezie - zapaliłaś fajkę... myślisz o rozmowie z kimś i nie chcesz żeby było czuć fajki (jak jesteś u siebie to umyjesz zęby) jak jestes na imprezie to wyciągasz gumę :)

Gość cos takiego
aha :D,bo juz mialam zle przeczucia:D znasz ukrainski?

Troszkę... komunikatywnie - jest podobny do polskiego :P ale np chleb krojony to "baton" i raz podszedłem do sklepu i mówię że chcę chleb krojony a babka na to "baton?" a ja pomyślałem "snickersa mi chce wcisnąć czy co...?!" i powiedziałem "nie! Chleb krojony" - gestem ręki pokazałem na chleb i pokazałem że KROJONY :D Przyniosła "baton" a to był chleb krojony :P Śmiesznie bywa... ale dogadać się dogadam - cyrylicę też znam.

Gość cos takiego
no to bardzo podobny :D jak chleb to baton:D W jakim miescie studiujesz?

Gość cos takiego
wiem :D we lwowie :D zmeczenie daje sie we znaki:D sorry

Gość cos takiego
padam:D powodzenia i sukcesow na kazdym polu zycze. Faktycznie grzeczny chlopak z Ciebie:P

Nie ma sprawy... też nie spałem... :-) Z której części Polski jesteś? Zapraszam Cie do tego tematu - rozmawiamy w trójkę- może się dołączysz http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4829326&start=60 żebyś nie musiała czytać wszystkiego od początku to obecnie rozmawialiśmy o tym że zapraszałem ich/je do Lwowa a one UDAJĄ że się zastanawiają ;-) Zapraszam tam.

Gość cos takiego
dobranoc🖐️

Gość cos takiego
yyyy raczej dzien dobry,bo juz rano:D 🖐️