Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pomyłką

Nie nadaję się do życia.

Polecane posty

Gość jestem pomyłką

jw. - to stwierdzenie brak mi sił żeyb cokolwiek wyjaśniac.

Gość zauroczona:):)
pamiętaj nigdy się nie poddawaj nadzieja nigdy nie umiera

Gość jestem pomyłką
żeby sprawdzic czy inni mają podobnie.

z pewnością znajdziesz tutaj użalających się nad sobą. Jedni szukają rozwiązania problemu, inni chcą tylko się wygadać. Ty chyba należysz do tych drugich.

Gość cos takiego
prawiczek bez wiary:) Ej,a co to martwe gowno?:D

Gość jestem pomyłką
hahaha nie znasz mojej sytuacji i nic o mnie nie wiesz więc nie osądzaj człowieka po jednym topicu. Skąd możesz wiedziec, czy nie probowałam lub nadal probuje.

Gość Zasmuciłem się
Ja mam podobnie, ale od czasu do czasu ( nabieram większej energii i mam to w dupie :) Biorę wtedy swoje zmarnowane talenta i napierdalam czasoprzestrzeń :) Do czasu aż zobaczę swoją byłą miłość, wtedy znów mam doła... :)

Ja się nadaję ;-) Żyję po to by ŻYĆ a nie egzystować... skoro jestem jednym z milionów plemników który dotarł do tego żeby żyć.... a reszta odpadła to muszę przynajmniej ku ich czci cieszyć się że żyję ;-) Jakiś sprzeciw?!

Gość Renata z Pyrlandii
a ja jestm zbyt prymitywna żeby sobie zadawc jakieś pytania egzystncjalne

Gość cos takiego
Prawiczek bez wiary Martwe gówna lezą na trawnikach. Ja jestem żywym. Czyli? Tylko dlatego,ze zyjesz? :D I skad wiesz,ze te gowna na trawnikach sa martwe?:D One tez zyja,paruja etc. fujjj:D

Gość cos takiego
Prawiczek bez wiary Jeżeli wydalane gówna są żywe to w sumie spełniłem się jako ojciec całkiem dorodnych dzieci. :D a wiec stopka nieadekwatna :P Gratuluje dzeci:D

Prawiczek bez wiary - wytłumacz mi co znaczy przegrałem życie ? bo nie pierwszy raz się spotykam z tą frazą ...

Gość cos takiego
sputnik - nic dziwnego,ze nie wiesz skoro nie wiesz,ze pisze sie : ZE Lwowa :P Prawiczkowi nie dorastasz do piet:P

hahahaha xD ze lwowa ? dziwne :D poszukam w necie i jeśli masz rację to poprawię jak masz rację to "dzięki" ale nie odbiegajmy od tematu ;-)

Gość cos takiego
ja zawsze mam racje :P Nie musisz sprawdzac:D

Ojjj... to tak jak Ci ludzie tutaj mówią że mają rację na temat innego studenta/studentki - dopóki sam nie sprawdzę nie uwierzę :D Mój charakter - wybacz.

Gość pocałujta
w dupę wójta.

Gość wójt
:D

Gość cos takiego
Sputnik91 Ojjj... to tak jak Ci ludzie tutaj mówią że mają rację na temat innego studenta/studentki - dopóki sam nie sprawdzę nie uwierzę Mój charakter - wybacz. Pozdrowienia ze Lwowa =) Nie wybaczam :classic_cool: :D i przestan jojczyc,bo to takie niemeskie:P P.S. ocb ad. studentow?

co znaczy ocb ? :D Nie pisz skrótami poproszę ;-) JESTEM STUDENTEM I JESTEM Z TEGO DUMNY :P Proszę mi tu nie najeżdżać! ;D I jestem grzecznym chłopcem ! :P

Gość cos takiego
[zgłoś do usunięcia] Sputnik91 co znaczy ocb ? Nie pisz skrótami poproszę JESTEM STUDENTEM I JESTEM Z TEGO DUMNY Proszę mi tu nie najeżdżać! ;D I jestem grzecznym chłopcem ! Pozdrowienia ze Lwowa =) ocb= o co biega:P I nie pisz poprosze tylko : prosze:P Poprosic to mozesz o cos:P Lubie najezdzac:D

Gość cos takiego
Co Ty studiujesz ?:D Grzeczni chlopcy sa nudni tak notabene:P

OBECNIE jestem grzeczny ;-) Nie lubię być niegrzeczny all the time :-D Studiuje tu medycynę, kiedys zostanę lekarzem i jak fortuna da to będę leczyć Twoje dzieci :D Muaahahahahaha... nie no Dzieci Twoich pewnie leczyć nie bd bo na pediatrię trzeba się więcej uczyć a ja leniwy jestem... medycynę studiuję... Niegrzeczny jestem tylko przy kobiecie w sytuacji namiętnej - sam na sam :)

A! nie wytłumaczyłem - bo tutaj polscy studenci to taka "mała wioska" każdy o każdym wszystko wie - czasem za dużo z przewagą kłamstw i plotek... pisząc "tutaj" miałem na mysli moje studia nie forum... czasem jest tak ze ktos walnie o kims cos w co średnio wierzę, wtedy wolę sprawdzić sam niż po prostu uwierzyć.

Gość cos takiego
Sputnik91 OBECNIE jestem grzeczny Nie lubię być niegrzeczny all the time Studiuje tu medycynę, kiedys zostanę lekarzem i jak fortuna da to będę leczyć Twoje dzieci Muaahahahahaha... nie no Dzieci Twoich pewnie leczyć nie bd bo na pediatrię trzeba się więcej uczyć a ja leniwy jestem... medycynę studiuję... Niegrzeczny jestem tylko przy kobiecie w sytuacji namiętnej - sam na sam Fortuna kolem sie toczy,wiec jakies prawdopodobienstwo moze byc:D Ucz sie leniu :P Sam na sam i niegrzeczny : wow :classic_cool: