Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda.

Co o tym sądzicie ?

Polecane posty

Gość magda.

Witam, mam pewien problem i chciałabym uzyskac poradę od Was.. Jestem młoda, mam 15 lat i kiedyś trenowałam podnoszenie ciężarów, ogólnie tak jak moja rodzina chodziłam na siłownie. Obecnie gram w piłkę ręczną i oczywiście siłownia nadal wchodzi w grę, ale chodzi tu bardziej o dynamikę, skocznośc itd. Bardzo dużo cwiczę.. Praktycznie nie mam nawet jednego dnia przerwy w tygodniu. Nie jestem gruba, ale mam bardzo dużą masę mięśniową, a co jest z tym związane sporo ważę. Chcę się odchudzic. Nie będę miała problemu z cwiczeniami, bo kocham trenowac, z wytrwałością i wytrzymałością również nie. Nie tutaj mam problem.. Jak już wiecie jestem sportowcem i potrzebuję odpowiedniej diety. Ja jem przez dzień zazwyczaj pierś z kurczaka lub schabowego (oczywiście bez panierki), i to niewielką ilośc. Na następny dzień mogę zjeśc jakieś owoce, np. jabłko czy arbuza (wszystko w małych ilościach). Kolejny dzień - np. płatki nestle fitness ( tutaj również bardzo niewielka ilośc, około 8 łyżek stołowych płatków i szklanka 250ml mleka, tak aby ten posiłek miał ok. 210 kcal). Mogę tak postępowac według Was ? Boję się, że będę osłabiona i nie będę miała siły na treningi. Nie chce, aby wyszło to na moją niekorzyśc.. Pragnę zrzucic wagę - to jest dla mnie najważniejsze. Proszę o odpowiedzi, Z góry dziękuje

Gość magda.
dodam , że już dziewicą nie jestem. uprawiam od trzech lat sex. jestem wyrosnięta

Gość magda.
hah co za pojebana osoba.. ( to nie ja napisałam tą drugą wypowiedz) haha żal mi jej : D Chciała mnie wkurwic ? No coś jej się nie udało. Wprost przeciwnie - poprawiła mi humor :>

Gość magda.
a poza tym prorok jaki ten podszywacz czy jasnowidz?