Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yamahaam

druga kreska po godz.

Polecane posty

Gość yamahaam
Cudowna niespodzianka, ja czuję póki co dzis boł brzucha jak na okres... :(

Gość hkjehwf.lewjd
Ja zaszłam w ciąże w pierwszym miesiącu starań więc naprawdę byłam niesamowicie zszokowana,że się udało od razu ! Do lekarza poszłam w 7 tyg tygodniu ciąży licząc od terminu prawdopodobnego zajścia w ciąże. Zrobił mi usg. I potwierdził, że to ciąża :D

Gość hkjehwf.lewjd
To też normalnie uczucie ! Mnie brzuch pobolewał jak na okres przed zrobieniem testu jak i przez 2-3 miesiące po wykonaniu testu. I ciągle miałam uczucie jakbym miała zaraz dostać okres więc biegałam do łazienki sprawdzać czy na pewno nie dostałam ! Piersi tez bolały

Ja tez mialam bóle miesiączkowe nawet mocniejsze niz przy @ biegałam czesto do łazienki żeby się upewnić czy nie dostałam

Gość hkjehwf.lewjd
Widzisz, najlepiej jest jednak wstrzymać się z testem aż do czasu gdy zacznie się spóźniać okres bo niestety zdarzają się samoistne poronienia i dostaje się okres w terminie. Jednakże jak widzisz my tez testowałyśmy przed okresem a jednak ja mam córcię a koleżanka wyżej jest w ciąży :) :)

Gość yamahaam
oj zeby wszystko było dobrze.... to chyba normalne, ze na poczatku człowiek umiera ze strachu....

Gość hkjehwf.lewjd
No jasne :) Panika czy wszystko jest ok, czy dzidziuś ma się dobrze Potem czy jak nie ma objawów to dobrze, czy jak są to tez dobrze heheheh

Bądź dobrej mysli :-) lęk o maluszka to normalne zwłaszcza jak się dlugo czekało na jego pojawienie

Gość yamahaam
trzeba myśleć pozytywnie, tyle juz było rozczarowan i zmartwień , ze dla równowagi musi byc teraz pełnia szczęscia :)

Gość yamahaam
dzis znó zrobiła test PRE_TEST i wyszedł negatywny!!!! jestem załamana.

dlaczego tak szybko sie zalamujesz....okresu nie dostałas to jak najbardziej powinnas miec nadzieje, ze to ciaża, czego Ci serdecznie życze... kiedy czekałam na @ a raczej na brak, tez bardzo bolał mnie brzuch, dolna częśc i jajniki...myslałam ze to koniec ale test rozwiał wątpliwości i mam swojego kochanego syneczka...powodzenia i zatestuj po terminie spodziewanej miesiaczki...

Gość yamahaam
ale jak to możliwe, że wyszły dwa pozytywne a dzis nawet cienia drugiej kreski, NIC! a podobno Pre-test jest najlepszy!!! do kresu jeszcze moze ze 3 dni.

Gość yamahaam
ktoś tak miał???

Witam kobietki. opiszę wam moją sytuację, otóż w miesiącu styczniu @ była, cały luty nic i dopiero dostałam 23 marca po stosunku, jeżeli to @ to powinnam dostać pod koniec kwietnia a tu NIC dziś mamy 16 maja i nadal nic. Dwa tyg temu robiłam testy i jedna kreska jak tylko zobaczyłam to wyrzuciłam do kosza nie czekałam 5 min. a może powinnam była zaczekać. Mam dziwne ściągania w podbrzuszu, wczoraj i przed wczoraj jajniki mnie lekko kuły. I w dodatku dopadło mnie przeziębienie okropny katar jestem cała rozbita. Co możecie mi doradzić?