Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fakmodelki

te piepszone modelki

Polecane posty

ja urodzilam w maju a w lipcu bylam na plazy ;) zero problemow z waga, dbalam o siebie w ciazy ...i pozniej mialam rezultaty ...chciec to moc...

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaaa
a zabiegi.. nie dadzą nawet w połowie tyle co silownia

Gość fakmodelki
i po silowni w przeciagu 4-8 tygodni maja plaski brzuch? inez plaski brzuch mialas?

Gość rrrrrrrrrRRRrrrr
ale manekin z ciebie aytorko

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaaa
nie wiem ile musiały cwiczyć żeby mieć plaski brzuch bo ja ćwiczę regularnie imam ciągle płaski ;) ale myślę,że po 2 , 3 miesiącach regularnych ćwiczen i diety bedzie duża poprawa

napisalam ci juz kup sobie bieznie, jak dziecko bedzie lezalo w lozeczku to Ty mozesz zrobic cos dla siebie, ewentualnie wlacz sobie muze i tancz, nawet przy sprzataniu :P Boze ale masz problem jak ruszysz dupsko to ci sie tluszczyk sam bedzie spalal, pozatym kobieta ktora karmi piersia musi utrzymywac diete, to tez pomaga i nie gledz juz, bo najwyrazniej liczysz na jakis cud.. z siedzenia napewno kg nie zrzucisz

mialam i mam...przutylam w ciazy 7 kg a moja mala wazyla 3,5 kg ;) cala ciaze smarowalam sie kremem aby uelastycznic skore ( taki dla mam La Rocha -polecam ) i nie mialam problemu, jednak mysle ze to kwestia budowy ciala...

Gość fakmodelki
dzieki za fajne odpowiedzi a te od debilow z wyzywiskami to dziekuje. tak faktycznie liczylam na jakies sposoby na cud no i co z tego? jak narazie jestem szczupla ale chce juz teraz wiedziec co mozna robic od razu po ciazy,zeby miec super figure jak najszybciej. no ale to tez sprawa genow widocznie.

ale wiem ze zona tego pilkarza Victoria Be...costam ...miala cesarke i w tej samej narkozie plastyke brzucha...wiec sposoby sa jesli sama nie zadbasz to chirurg moze pomoc ;)

Gość fakmodelki
acha, rozumiem..moja kolezanka po ciazy byla tez bardzo szybko szczupla i tez miala cesarke. Tyle ze miala ormalnie rozwalony brzuch w srodku i porozrywane miesnie brzucha na wszystkie strony. No to tez miala op.