Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no w cholere

dziś znowu oblałam egzamin na prawko.

Polecane posty

Gość no w cholere

:( nie mam już ochoty iść po raz polejny

Gość perspecto25
nie poddawaj się, znam osoby które nawet 6 razy podchodziły i wkońcu zdały, na czym poległaś?

Gość kafeteriaaaaanka
coś slaba masz motywacje:) na pocieszenie powiem ci ze ja zdalam za 10 i uwiez mi nie raz miałam doła, chciałam to przerwać itp... ciesze sie jednak, ze tego nie zrobiłam:) dzis jezdze sama i powiem Ci, że uwielbiam to:) na kazdego przyjdzie pora;) bedzie dobrze!!

Gość no w cholere
dziś miałam już 3 raz. poległam na zakazu wjazdu. co prawda nie wjechałam w ulicę ale zobaczyłam znak za późno i zahamowałam tuż przed :(

Gość vannita
no ale on ci kazał wjechać tam gdzie zakaz? tak nie wolno podpuszczać

Gość PD
ej, ja to moge rozpaczać, zdawałem już 8 razy i lipa, głowa do góry będzie dobrze

Gość no w cholere
nie no nie kazał mi tam wjeżdżać, bo pare metrów dalej było to skrzyzowanie o którym on mowił. w sumie podpucha to nie byla.

Gość kafeteriaaaaanka
to jezdzij na poczatku z kims kto ma prawko i tyle.. ps. mi kiedys egzaminatur mowi - na krzyzowce prosto - ja jade, a tam zakaz:/ wiem, ze tak nie wolno poduszczac, ale cóż:/

Gość no w cholere
PD a w jakim miescie zdajesz?

Gość PD
gdzie koleżanko zdajesz

Gość no w cholere
w Łodzi

Dlaczego Cie oblal jezeli nie wjechalas?Skoro zahamowala tuz przed to znaczy, ze w tym miejscu ruch byl jeszcze dozwolony. Nie powinnas przez to oblac.

Gość PD
heh:) w Szczecinie

jak nie wolno podpuszczac? to ich specjalnosc... nie łam się dasz rade, moja koleżanka zdała niedawnov za 8 :D ja sama zdałam za 3 i teraz normalnie cały czas jezdze, mam swoje auto no i wiadomo jestem mlodym kierowcą ale umiem się zachowac na ulicy w Szczecinie :D a kolezanka zdała za pierwszym i co z tego? oprócz spowodowania stłuczki (tylko ze swojej głupoty) nic nie robi i nie jezdzi :) nie ma reguły, w sumie w obecnych czasach trzeba miec farta zeby zdac bo mozesz jechac super i moze Cie oblac za to ze zgasł Ci silnik, jakas menda tak mojej kumpeli zrobiła... :)

Gość no w cholere
no nie wjechałam, napisał mi "próba skrętu w jezdnię przeznaczoną do jazdy w kierunku przeciwnym". nie wjazd, a próba. no i oblał:)

Gość PD
mi tak już 4 razy zrobili, zjechałem sam do osirodka myślałem że wszystko dobrze, a tu się okazuje że a to pan na granicy wymuszenia jeździł, a to brak kierunkowskazu było, małe nikomu nie robiące krzywdy błędy i lipa

Gość PD
oni jak będą chcieli to zawsze coś znajdą

Gość no w cholere
ano właśnie, moja znajoma też oblała, bo jej 2 razy silnik zgasł. w wordach to są tak rozklekotane te auta, że trudno czasem wyczuć sprzęgło :(

Gość PD
a to on Ci hamował czy ty sama zdążyłaś

Gość no w cholere
ja zahamowałam, albo jednocześnie, nie pamietam już w każdym razie na pewno przed znakiem

no ja jak zobaczylam z kim mam egzamin to od razu chciałam isc wykupic na czwartą poprawkę :D (najgorszy - były wojskowy) i jak wyjezdzałam z wordu to ze strachu zgasł mi silnik a on od razu do mnie "jeszcze raz Pani zgaśnie i dowidzenia" :o potem całą drogę mnie tyrał! Tak mi na psyche wjeżdzał ze myslałam ze zaraz stane i wysiąde, całą drogę do mnie "jak Wy kobiety jezdzicie , zero delikatnosci, zaraz Panią obleje, nie zda Pani, obleje Panią" No tak mi Pacan gadał! A przyszło co do czego to ani jednego błędu nie miałam na tej zasranej karteczke i jakos zdałam! A byłam taka wsciekła, że nawet sie nie cieszyłam bo po cholere mnie tyra całą drogę, ale on 90% oblewa więc generalnie wsrod znajomych to mam szacun za to ze u niego zdałam :D (zdałam z GW)

Gość PD
tępa koorwa z ciebie, żeby coś takiego odstawić na egzaminie :o

Gość PD
to nie ja pisałem, ktoś się podszył, a dawno kwiatek zdawałaś?

kwiattek19 a gdzie zdawalas?moze mielismy tego samego egzaminatora:D bo po mnie tez "jechal"cala droge, ze tez mialam ochote stanac i wysiasc z tego auta..tak mi psyche podczas tego egzaminu zrujnowal..ale bylo minelo:p :D