Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppepepepppp.

Pewnie pomyślicie ,ze jestem rasistką ,ale wg mnie murzyni są paskudni :(

Polecane posty

Gość ppepepepppp.

Nie wiem co w nich moze byc fajnego ? :O Jedyny fajny czarnoskry to Will Smith. Widzialam wielu czarnych i są brzydcy , te nosy , bezkształtne usta, czerwone galki oczne ,a gdy pomysle o ich czarnym penisie to mnie mdli :O

Gość cOOOle
a wyobraź sobie jak ci się wsysa w pipke tymi wargami :classic_cool: lepiej?

Gość ppepepepppp.
Niet :O

Gość ppepepepppp.
Bo niby sie mowi ,ze przeciwienstwa nas przyciągają ,ale to chyba gówno prawda. Bo sama jestem naturalną blondynką i podobają mi sie tylko blondyni i szatyni. Facet z czarnymi wlosami i oliwkową cerą jest brzydki ,wygląda jak brudny :O

Gość Mam tak samo jak Ty!
Brzydzę się murzynów, ble!:o

Gość moleke
murzyni rzeczywiscie sa brzydcy-nochale szerokie czaszki wysuniete wlosy jak mityczna meduza rysy takie prymitywne ale to efekt tego ze zatrzymali sie w ewolucji

Gość dzifny
niech ktos kolezankom powie o ich penisach :classic_cool: :D

Gość moleke
to jets mit z tymi fiutami, w skrocie: kiedys tam w Afryce jacys europejczycy spoptkali 1 plemie afrykanskie w ktorych mezczyzni wydluzali sobie fiuty i tyle, mit o wielkich fiutach mozna wziasc miedzy bajki:O

Gość Aborygeni sa paskudniejsi
a co ciekawe potwierdzają to badania nad ich DNA :P bo różni się znacznie w stosunku do np. białych z australii i aborygeni sa najmniej atrakcyjną rasą ludzką. Tak wychodziło z pokazówek zdjec i stawiania ocen :P

Gość do kolorytu skóry nic nie mam
ale te fajfusy zarażone HIV?

Gość Serafina90
Mi też ogólnie nie podobają się murzyni. Will Smith również mnie nie kręci właśnie przez swój szeroki nos.

Gość ljllhii
Mnie tez sie nie podobaja. Do tego podobno ich skora pachnie inaczej niz bialych ludzi. Tesciowa jest pielegniarka i mi mowila, ze czasami to, az jej sie na wymioty zbiera jak musi sie takim murzynem zajmowac. Nie ma to jak biali i najlepiej Polacy, ta sama kultura i obyczaje. Spotykalam sie kiedys z Kanadyjczykiem Greckiego pochodzenia, to dopiero byl debil i despota, a do tego skapy i chcial miec gromade dzieci. Chcial miec 4 dzieci i do tego, zebym jeszcze pracowala caly etet i pienizaki do domu przynosila, a po godzinach zajmowac sie bachorami. Bardzo szybko ta znajomosc zakonczylam. Teraz mam meza Polaka i jestem bardzo szczesliwa.

Gość etertereter
will Smith przystojny? :O Właśnie typowy Murzyn. Mi się podoba Denzel Washington, bo ma już bardziej "białe" rysy twarzy.

Gość sfgsefgxdggg
swój do swojego ciagnie i tyle

Gość gość
a dlaczego twoja mama cie urodziła

Gość gość
Mi też nie ale nie robię z tego afery. Każdy ma prawo do życia. Ps. Też słyszałam ze strasznie śmierdzą , jak ocet

Gość gość
uuu, a jak biali potrafia smierdziec i to w cywilizowanym kraju europejskim takim jak polska, gdzie kazdy ma dostep do wody i genialnych kosmetykow :o jak czesto widzi i czuje! sie ludzi kapanych wczoraj lub dawniej, fuj, z przyspanymi wlosami i lojem wionacym z ubrania :P

Gość gość
nie pomyslimy, ze jestes rasistka, tylko jestes rasistka:D

Masz racje murzyni kojarza mi sie z brudnymi spoconymi biedakami . Dla mnie murzyn to nie czlowiek tylko kosmita zreszta tak samo jak hinczycy