Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....dziewica

Chyba jestem za ciasna

Polecane posty

Gość hej to co mam robic
pozostaje jeszcze podpaska i jest bardziej higieniczna, a tamponem mozesz sie dziewictwa nawet pozbyc przez przypadek🖐️

Gość że co że jak
Właśnie w bardziej obfite dni łatwiej jest włożyć tampon niż pod koniec okresu! Więc próbuj pierwszego, drugiego dnia okresu a nie pod koniec! Bo ze względu na to że w obfite dni jest więcej wydzieliny tampon że tak powiem ma "lepszy poślizg"

Gość ......dziewica
idę dziś wieczór na miasto by podłapać jakiego by mnie trochę rozepchał to problem z tamponami sie skończy, jak poznać , że facet ma grubego?

Gość ......dziewica
pomoże mi ktoś?

Gość niwaaa
Zacznij od włożenia sobie kiełbasy krakowskiej suszonej. Potem tampony wejdą bez problemu. Ja tak zrobiłam :)

Gość Fantastyczna
Możliwe, ze wkładasz tampon pod złym kontem i dlatego Cię boli, poza tym trudno go włożyc bo nie ejstes nawilżona tak jak podczas seksu sie dzieje. Nie wkładaj tamponu go góry na wprost tylko bardziej do tyłu i do góry

Gość Fantastyczna
kątem oczywiście*

Gość Fantastyczna
Tampon wjłada się wzdłóż, a nie w poprzeg.

Gość dekapitacja
tam jakis napalny zbok napisal o tamponie o srednicy 6cm haha. ile?? a teraz do autorki - jak ja bylam dziewica to tez mnie strasznie bolaly proby wlozenia tamponu, potem odkrylam ze najlatwiej mi go bylo wlozyc na czworaka od tylu - serio (pewnie teraz zoboki sie podniecily) ale ostrzegam, ze boli przy wyciaganiu takiego napecznialego od krwi