Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaaaaa

fce problem...

Polecane posty

Gość polaaaaa

mam pytanie. zdawalam fce ale wydaje mi sie ze we writingu minełam sie z tematem. Otóz : bylo trzeba napisac opowiadanie ze decydujesz sie na konkurs short story competition i twoja praca musi zaczac sie slowami: to był bardzo cięzki wybór. (czy cos w tym stylu) a ja zrozumialam to inaczej. a mianowicie ze bohaterka mojego opowiadania miala problem ze zdecydowaniem sie czy isc na konkurs short story competition czy nie. i normalnie rozpoczełam wypracowanie tymi podanymi slowami i napisalam ze to wlasnie ona nie mogla sie zdecydowac ze to byl trudny wybor dla niej bo bylo to dla niej wyzwaniem i ze nigdy nie lubila konkursow. i nie wiem czy to mi zalicza....a po za tym to bohater mial miec na imie SAM a ja myslalam ze to imie zenskie i wszedzie pisalam ' she' .... co o tym myslicie ? prosze o odpowiedzi.... dziękuje :* :)

Gość polaaaaa
jest tu ktos ? jak myslicie ??

Gość polaaaaa
ale czy napisalam calkowicie nie na temat ? bo jak tak mysle to ujełam głowny problem. wyszlo to w sumie tak jakbym ja pisala na konkurs short story competition o histori gdzie boja bohaterka miala dylemat czy wziac udzial tez w takim konkursie. no nie wiem jak oni na to moga spojrzec... chcialabym usłyszec Wasze zdanie.... :)