Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Jak mozna jezdzic do kosciola samochodem?

Polecane posty

Niektorzy tak robia, co jest kompletnie bez sensu - udaja wielkich katolikow, a grzesza w drodze do kosiola zanieczyszczajac srodowisko. I niektorzy z nich jeszcze biora komunie. Jak ja nie lubie takiej hipokryzcji!

Gość a ja powieeem taaak..
hehe, no to masz problem.

Gość fwffwfgwgwGF
niektórzy mieszkają dalego, poza tym do kościoła bardzo często chodzą ludzie starsi i są dowożeni przez członka rodziny. Nie wiem z czym masz problem, jazda samochodem nie jest prawnie zakazana i chyba też nie jest grzechem (nie jestem katoliczką, więc nie jestem pewna). A ty chyba po prostu zazdrościsz ludziom tych samochodów, a zawiśc już jest grzechem, idź się wyspowiadaj:)

Gość automaniaczkaa
buaaahaha pękam ze smiechu. jazda samochodem jest grzechem???? ja pitolę to są jeszcze tacy porabani ludzie, którzy tak myślą? pewnie ktoś założył prowokację, a teraz polewa tak jak ja bo nie wierze aby to było na serio ;-)

Gość fwffwfgwgwGF
no przeciez piszę, że nie jestem katoliczką więc nie wiem jakie są dokładnie zasady tej religii. Myślałam, że moze faktycznie da się to podciągnac pod zanieczyszczanie środowiska, a to może być uznane za grzech. Chociaż tez bez sensu, bo wtedy grzeszyliby wszyscy ci, którzy do kościoła wkładają świeżo uprane i wyprasowane eleganckie ubrania, bo to tez marnotrawstwo wody i detergentów na pranie oraz prądu (żelazko i pralka):) No ale ok, juz wiem, że jazda samochodem (zanieczyszczanie środowiska) nie jest grzechem:)

Gość Andrzej nie lubię szkap
Ja tez jeżdże do kościoła moim autem, masz coś przeciwko?

Gość to jest bez sensu
nie ważne jest cvzy jesdziesz do kościoła samochodem rowerem,czy na piechotę,wazne jest to ,że każda obecność w kosciółku jest bezsensowna!

hyh chcesz isc do mojego kosciola pieszo? prosze bardzo :D:D zycze szczescia :D co do komunii, wiecie co mnie dziwi? Polska i Portugalia niby 2 najbardziej katolickie kraje.. tyle ze w Portugalii nie trzeba sie spowiadac a do komuni moze przystapic kazdy czemu wiec w Polsce jest inaczej?