Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raczek62

Rozstanie

Polecane posty

Gość Raczek62

Facet mnie zostawił, jednak dając niewielką nadzieje ze moze wrócimy do siebie. Jak moge sie zachowywać, by go przyciągnąć, zachęcić? skruszona i cierpiąca czy mająca własne zycie i szczęśliwa? Tak by zechciał wrócić.

Gość Raczek62
Bo go kocham :)

Gość Raczek62
Kochał, kiedys, ostatnio mowil ze przez swoje zachowanie (czepianie sie, zazdrość, kłótnie, brak swobody) zniszczyłam jego uczucie do mnie. Ale jestem pewna, ze gdybym dobrze postępowała to ono by wróciło, tylko pewnie potrzeba czasu. Co robic?

Gość konik_polny
miłość mija po dwu-trzech latach :O

Gość a bo moze ten swiat jest tak
konik_polny co za bzdura

Gość konik_polny
nie obraź się powinnaś iść do lekarza ;) może psycholog a może gorzej :O

Gość Raczek62
Wiem, ze to zle. Rozstawaliśmy sie wczesniej na kilka dni, obiecywałam poprawę, schodziliśmy sie i nic. Wiem, ze teraz naprawde chce sie dla niego zmienić. Naprawde. Jak moge mu to udowodnić?

Gość konik_polny
polecam dane naukowe :P może to i bzdury dla niektórych ;) przyzwyczajenie nie jest miłością :P uprawianie seksu też :D wygoda jw :O wesołej zabawy nie wspominam o kredytach hipotecznych :D:D:D

Gość Raczek62
Naprawde glupio mi za moje zachowanie. Zdałam sobie sprawę, ze to mężczyzna mojego życia. Nie moge go tak po prostu stracić:(

Gość konik_polny
a może on ma kogoś innego :O

Raczek - jeżeli go stracisz to tylko i wyłącznie z własnej winy. Najpierw udowodnij przed sobą, że potrafisz i chcesz się zmienić.

Gość Raczek62
Nie wiem czy kogos ma. Przemyślałam sobie wszystko i wiem ze to wlasnie swoim zachowaniem go straciłam i zniechęciłam, on sie tylko męczył, chcialabym bysmy oboje byli szczęśliwi, tylko nie wiem co robic, bo przeciez nie jestem z nim :(

Gość konik_polny
jeśli potrafisz to zrób ze sobą porządek :) wiem że to trudne a Ty jesteś kobietą :P on nie jest jedynym facetem na świecie jeśli na widok rozporka będziesz widziała jego to nie jesteś gotowa aby być znowu razem ;)