Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis taki

Mam zjebane zycie

Polecane posty

Gość jakis taki

Mam dom samochud firme a nie mam dla kogo zyc glupie to uczucie jak zycie traci ses

Gość To glupie
NO fakt samochód z błędem

Gość chce sie zabic
wy tu jej nie pomagacie tylko sie skupiacie na pierdolach

Gość Agula18
To jest on a nie ona :D jemu brakuje milosci i tyle. teraz wiesz ze pieniadze szczescia nie daja

Gość Natasza.C
Jak to pieniądze nie dają szczęścia właśnie ja mam dużo pieniędzy i one dają mi mnóstwo szczęścia bez kasy nie ma życia

Gość nic nie napisałam jeszcze____
a ja nawet tego nie mam co Ty, więc i tak masz lepiej, ale ROZUMIEM, że Ci przykro musi być :( a starasz się kogoś znaleźć?

Gość khagern
czy pieniadze daja szczescie?? to zalezy od czlowieka

Gość Jeśli myślicie że
że można kupić szczęście to się mylićie co z tego że ma się dom skoro jest pusty samochód który jest narzędziem pracy i w miarę dobrze działającą firmę jeśli po pracy siedzi się w 4 ścianach i nie ma się do kogo odezwać natasza c minie ci to ją też myślałem że dają

Gość dezirers
ja sie ma kase to i sa fałszywi przyjaciele znajomi ale tylko dla kasy

Gość jakis taki
Czyzby moje problemy wynikaly z problemow ktore dreczyly mnie w dziecinstwie? Musze sie przeznac ze dorastalem wsrod pustynntch swinek morskich z ktorymi zalozylem firme ochroniarska. Niestety moje zamilowanie do nocnych wypraw w przebraniu bardzo groznej gasienicy doprowadzily nas do bankructwa. Bowiem podczas tych eskapad uprawialem dziki seks z stadem konikow polnych z pobliskiej laki, co bylo zajeciem na tyle wyczerpujacym ze nie moglem wydajnie pracowac. Spowodowalo to gleboka depresje i teraz jak moj luby mowi "strzep mi konika" wlacza mi sie blokada, wiec ponawiam moje pytanie: jak sie przelamac?

Gość autorze trzymaj się
jestem pewna, że będzie lepiej. W życiu raz na wozie, raz pod wozem :) Głupie podszywy olewaj. Ile masz lat?

przedmiotami nie zastąpi sie bliskości z drugim człowiekiem. Na początek kup sobie pieska, najbezpieczniejszy wybór.

Gość autorze trzymaj się
Podbijam

Gość Zycie nie ma sensu
Ehh tam wszyscy gadacie glupoty... wy niby macie chujowe zycia? Ja od poczatku zycia mialem chujnie straszy bil starsza pozniej sie rozwiedli pozniej mieszkalem z matka na 1 pokoju i byla bieda na dodatek czasami glodowalem bo nie bylo kasy na jedzenie. A wiec ludzie nie piszcie glupot na intenecie jak macie zajebiste zycie. AHA NO I PIENIADZE DAJA SZCZESCIE!!! BO DZIEKI NIM MOZESZ MIEC WSZYSTKO I NIE MASZ ZMARTWIEN.