alayah 0 Napisano Maj 15, 2011 Hej, mam pytanie otóż spóźnia mi się okres już 3 tyg, zdarzało się kiedyś, że spóźniał się 2 ale bardzo rzadko może z 2 razy. Zrobiłam test i wynik negatywny, nie mam w sumie żadnych dolegliwości no może jestem odrobinę wrażliwsza, taka płaczliwa:( nie wiem czy jest sens powtarzać test czy czekać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agula18 Napisano Maj 15, 2011 ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k...89 0 Napisano Maj 15, 2011 A CZY MASZ POWODY KU TEMU ABYŚ BYŁA W CIĄŻY? jesli chcesz miec dzidzię to czas najwyższy bo po 30-tce jest ciężej urodzić ;) mi się spóźnia tydzień, jestem po odsrawieniu tabsów i też trochę wariuję jestem również nerwowa ale to przez stres z tym związany....choć uważam że nie było opcji zajścia, jesnak przypadki chodzą po ludziach ;/... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alayah 0 Napisano Maj 16, 2011 Mam powody bo nie używam antykoncepcji, no i mam stalego partnera. :)_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia2479 Napisano Maj 17, 2011 robiłaś tescik ciążowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia2479 Napisano Maj 17, 2011 tzn.drugi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzia2479 Napisano Maj 17, 2011 piszę bo mam podobnie z tym że poszłam do gin. ale on jakiś niepewny choroby wykluczył,aciąże w sumie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach