Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucy__

POMÓŻCIE! ;(

Polecane posty

Gość Lucy__

Błagam, nie każcie mnie od razu wysyłać do lekarza, niech chociaż tutaj ktoś mnie uspokoi... Moi rodzice o tym nie rozmawiają ze mną, temat tabu i teraz boję się nawet iść do lekarza. Chyba mam zapalenie pochwy, nie wiem od czego, ale okropnie mnie swędzi całe wejście do pochwy wczoraj miałam je całe opuchnięte i obolałe i mam bardzo dziwne upławy, bezzapachowe ale mają taki mlecznobiały kolor troszkę jasno zielony czasem a dzisiaj znalazłam na majtkach całą posklejaną, dużą kulę tego upławu i wiem, że muszę iść do lekarza ale nie wiem co i jak, co muszę mieć ze sobą a mamie nie powiem ;( a jeszcze chciałam pytać o tabletki anty... W dodatku jestem wygolona na zero i boję się, że ginekolog mocno mnie ochrzani... Wiem, że pewnie teraz macie mnie za głupią małolatę, chociaż dawno nią nie jestem ale tak to jest jak się z rodzicami o takich sprawach nie rozmawia :O

Gość marcelowamaerlona
Po prostu idź do ginekologa, żadna filozofia :) dostaniesz globulki dopochwowe i po kilku dniach będzie juz dobrze. A ile masz lat?

Gość ______293792
a wspolzyjesz z kims? powinnas jednak isc do lekarza! nie ma sie czego wstydzic ze jestes wygolona dla lekarza nie ma to znaczenia to jest twoja sprawa.

Gość 326
A brałas moz ostatnio jakies antybiotyki ? Jeżeli tak, to może byc skutek.

Nie ochrzani Cie ginekolog. Choroby sie darzaja, to normalna rzecz, idz czym predzej, to pewnie cos, co mozna wyleczyc, tylko msuisz szybko isc do lekarza. Czas sie liczy, wiec szoruj.

Gość Lucy__
Tak, brałam antybiotyk na ucho przed maturami bo miałam zapalenie ucha i nie słyszałam za dobrze. Mam 19 lat. Nie współżyję, ale chcę zacząć więc o tabletki anty też chciałam się dopytać. Czyli lekarz nie ochrzani za to, że jestem wygolona? A na jakie pytania powinnam się przygotować zarówno jeśli chodzi o to, że mogę mieć tam zapalenie jak i też o te tabletki?

Lekarz to człowiek:D Rozmawiasz jak z przyjaciółką.Bez żadnego skrępowania.Jest po to żeby Ci pomóc:D