Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaanelx33

Skate Park

Polecane posty

Gość Szaanelx33

Jaak już mogłyście przeczytać ostatnio często chodze na SP ; > [ Próbuje swoich sił na rolkach ] Dodam , że zazwyczaj ide z jakąś koleżanką , aby było raźniej . Noo i tu jest problem ; x Jeździ tam dużo osób w tym właśnie część na rolkach . Zapytałabym o rade czy coś [ nie jestem jakoś strasznie nieśmiała ] . Ale jak jeżdżą to nie bd za ludźmi latać ; o A jak stoją to nie mam za bardzo możliwości -.- Bo jest takie miejsce gdzie wszyscy 'znajomi' zostawiają rzeczy [bluzy , torby ] i tam zazwyczaj odpoczywają całą grupą . Natomiast zawsze jest tam kilka tapeciar które palą i się lansują , więc wgl nie ma jak fo normalnych podejść , bo się wygonią . Tym bardziej , ze nie raz pokazują palcem i się brechtają z ludzi [ przy czym nadmienie , że one nie jeżdżą w ogóle , tylko przychodzą 'na lans ] . I nie wiem jak się z kimś zgadać , bo naprawde samej nauczyć się nie idzie [ tym bardziej w moim przypadku ]

Gość Szaanelx33
OMG , Wszystkich neo i tych którzy chcą przyszpanować marnymi tekstami aby dostać się na mistrzów wypraszam -.- Podszywanie się podemnie nic nie da -.- Czyt. wyżej

Gość Szaanelx33
ludzie się pytają czemu we dwóch jeździmy na jednych rolkach