Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulalii

JAK TEMU ZAPOBIEC?

Polecane posty

Gość tulalii

2 dni robiłam porządki w ogrodzie i chyba się przeziębiłam, bo dosłownie co 20 min. latam do łazienki. jutro mam ważny wyjazd więc nie będę miała możliwości żeby tak często korzystać z toalety. KTO ZNA JAKIŚ SPOSÓB ABY JAK NAJSZYBCIEJ TO WYLECZYĆ?

Gość tulalii
???????????

Gość htyyt
duuuzo pić, lykac preparaty z zurawina, furagin- ale to na recepte, a najlepiej do lekarza :)

Gość żurawit mi pomógł
pierwszy dzień chyba 2x po 2 tabletki potem 2x po 1 i ostatni dzien chyba jedna bez recepty w aptece

Gość ogrzewac pupe!!:)
na pryziebienie pupy dziala jedna rzecz. otoz trzeba zaparzyc we wrzadku rumianek (lub bez niego, sam wrzatek) wlac to do miednicy i w tej parze kucnąć i ogrzewac goly tylek, przykryc recznikiem tak aby sie zrobila jakby sauna dla tylka;) mi zawsze pomaga, na drugi dzien juz nie mam problemu z za czestym sikaniem.

Gość tulalii
DZIĘKUJĘ za rady, mam nadzieję że pomoże. a to dziwne, bo kiedyś słyszałam, że żurawina pomaga osobom, które rzadko oddają mocz.

Gość sok morelowy
żurawina zakwasza organizm, dzięki czemu bakterie, które siedzą w pęcherzu nie mają dobrych warunków do bytowania. Tak samo działa wit. C. Kup sobie urinal (to nic innego jak wyciąg z żurawiny), weż 2 tabletki, rano też i dużo pij. To pomaga wypłukać z pęchcerza bakterie. A na drugi raz nie siedz na ziemi, lub zakryj nerki :D

Gość żurawina pomaga w
przypadku ogólnie dolegliwości z drogami moczowymi - jak ktoś lata do kibelka często i jest to przyczyną bakterii w pęcherzu to żurawina się sprawdza (zwłaszcza jak zakażenie jest e. coli a zazwyczaj te bakterie wywołują zapalenie pecherza). ja polecam prouro, bo ma jeszcze witaminę c i łyka się raz dziennie (nie trzeba pamiętać, zeby 3 razy dziennie brać)

Gość salianka
Kup sobie kilo suszonej żurawiny - dobrze działa na pęcherz,super smakuje :)