Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika Rybnik

Jak to jest ?????

Polecane posty

Gość Weronika Rybnik

Kiedy dorosły meżczyzna uzywa zwracajac sie do kobiety zwrotu KOCHANIE to ??? : - kocha ją - bardzo ja lubi - tak sie zwraca do wszystkich kobiet bez wyjątku - nic nie oznacza

Gość fsdfdsfsdfs
mam wy y e bane w to :D

Gość w sumie to raczej oznacza
chyba jakies cieplejsze uczucia jednak, bo nie wyobrażam sobie zeby facet, do wszystkich kobiet mówił kochanie ;)

Gość zwykły kkkoleśśśś
ja tak mówie tylko do mojej kobiety ;p

Gość gosc xxx
niestyety jezeli mowi to 'dorosly' facet to nie oznacza to nic szczegolnego, ot poprostu milo sie zwraca. tylko malo doswiadczony facet (z niewielka liczba zwiazkow) powie kochanie do osoby ktora obdaza jakims uczucie, natomiast doswiadczeni faceci uzywaja tego slowa tylko zeby bylo milo

Gość zwykły kkkoleśśśś
wez nie pieprz , bo to by oznaczało, ze facet tak sie zwraca do kolezanek w pracy, sasiadki czy wszystkich znajomych, a ja jakos nie zauwazyłem , żeby tak sie działo no chyba, że facet jest totaklnym bawidamkiem i nawet do ekspedientki mówi kochanie czy skarbie , ale to rzadkie przypadki

Gość Weronika Rybnik
Moze panowie sie wypowiedzą dlaczego i do kogo uzywaja zwrotu KOCHANIE A panie , czy wasi meżczyzni tak sie do was zwracają ?? Czy uważacie , że to normalne gdy wasz facet zwraca sie tak do innych kobiet ??

Gość EWAewcia
mój facet mówi tak tylko do mnie :) chyba bym sie wściekła jakby sie tak zwrócił do innej w ogóle uwazam, ze to jest zwrot tylko do osoby bliskiej sercu

Gość prawiczek z warszawy
To tylko słowa, mężczyznę poznaje się po czynach a nie słowach :classic_cool:

Gość Weronika Rybnik
Zadajac pytanie jak w temacie, nie tyle chodziło mi o to, co taki zwrot meżczyzny w stosunku do kobiety może oznaczac dla niej Chodziło mi bardziej o opinie meżczyzn, co dla nich oznacza takie zwracanie sie do kobiety, czy dla nich to coś szczególnego czy jest to bez znaczenia

Gość retropulover
dla mnie zwrot szczególny, tylko do osoby przeze mnie kochanej :)