Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fighterCHA

Co zrobić,zeby ten palant zatęsknił? Jaką byc?

Polecane posty

Gość fighterCHA

Kiedyś potrafił przyjeżdzać do mnie codziennie, jesteśmy kolegami, a ja go kocham. Pisaliśmy masę wiadomości. A teraz? Widzimy się raz w miesiacu, oczywiscie z mojej inicjatywy, błagam go zawsze o spotkanie, bo tęsknie. A on zaczął spotykać się z jakąs laska. Moja zazdrość nie zna granic. Chcę zeby zatęsknił,zeby zobaczył we mnie super kobietkę a nie kumpele, której moze się zwierzać z rozterek miłosnych.

Gość jakaś nazwa
Skoro jesteś jego koleżanką to chyba wiesz jaki typ kobiet lubi i co mu imponuje w ludziach. Stań się taką osobą a może Cię dostrzeże.

Gość ciekawostka jest taka
jesli jest palantem, to czemu się w nim zakochałaś? Po co ci ktoś taki?

Gość fighterCHA
on trzyma świnie na balkonie

Gość fighterCHA
palantem,ze tego nie widzi...Ostatnio się odstawiłam, usłyszałam,ze ładnie wygladam...i to ze się z kims spotyka. Wiec chyba nie mam szans

Gość ciekawostka jest taka
jak zapewne wiesz - w tym największy jest ambaras, aby dwoje chciało naraz :) Do uczuć nikogo nie zmusisz, albo coś jest od początku, albo nie..

Gość fighterCHA
No wiem i to ,ze się z kimś spotyka już w ogóle mnie skreśla:-( a jak sobie pomyśle,ze teraz siedzi z nią...ech...Nawet ma wyłączony telefon, bo pewnie,ze do niego napisałam a jakby ONA to zobaczyła...

Gość niwaaa
słuchaj mam idetntyczny problem, i tez jestem załamana z tego powodu i nic nie moge zrobic tylko czekac ze moze w koncu przestane o nim myslec bo on sie ze mnie raczje nie zakocha:((

Gość fighterCHA
niwa-to jest najgorsze, brak odwzajemnienia:-(