Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikahmm

Dlaczego imię Monika jest nielubiane?

Polecane posty

Znam 4 Moniki i każda jest inna . Różnią się zarówno charakterem jak i wyglądem. 2 z nich wysoki szczupłe , jedna niska , filigranowa a czwarta wysoka "przy kości". Do jednej z nich faktycznie pasują wszystkie epitety tutaj podane, druga to wesoła, szalona dziewczyna taka wariatka (jak to na nią mówię w pozytywnym znaczeniu), trzecia wesoła, miła dziewczyna, czwarta spokojna ale i miła . Tak że imię Monika nie kojarzy mi się z jakimś konkretnym charakterem, osobowością.

Gość marcelina :::::
Ja znam osobiście dwie Moniki ,są super babkami. Jedną Monikę znam tylko z netu,a szkoda ,bo czuję ,że mogły byśmy się zaprzyjaźnić :D

Gość Matko! U mnie w pracy jest
co najmniej z 10 Monik...Różne są: i ładniejsze i brzydsze, i grubsze i chudsze, i mądrzejsze i głupsze...Ich przedział wiekowy to 25-40lat. Rodzice Monik chyba nie bardzo się wysilali co do nadania imienia i dlatego tak ich dużo, tak jak teraz małych gówniar o imieniu Julia, Laura, Klaudia, Wiktoria, Oliwia itd...Dobrze, że ja i córka mamy oryginalne imiona:P

Nie sądzę że imię Monika jest jak dzi**i smutno trochę :) ponieważ nie każda Monika jest brzydka jak to uznajecie albo jest dzi**ą jak ktoś chce fb i zobaczyć v; Monika Kuśpiel - można zapraszać nie uważam że jestem aż taka brzydka każda osoba jest ładna w swój sposób .

Gość gość
Moniki 25-40 to to samo co dziś Nikole 13-18 :D Bardzo rozrywkowe kobiety. Kiedyś była Monika Violette żaklina :) dziś Nikola Roxana Vanessa ...

Gość gość
Monika to wyjatkowo brzydkie imię i bardzo zle się kojarzy. Jestem stosunkowo młodym człowiekiem i nigdy nie starałem się oceniac ludzi według ich imienia. Jednak pracując w dość dużej korporacji spotkałem zbyt wiele "Monik". Wszystkie są takie same...puste i głupie. Nigdy nie mogłbym związac sie z zadna Monika, bo samo imie mnie obrzydza...

Gość gość
Monika kojarzy się z taką suką, jak Monika z Klanu. Zazwyczaj Monika w polskim serialu była suką. Pewnie dlatego to imię jest nielubiane.

Gość gość
Co wy gadacie! Najbardziej to sie ponoc puszczaja Magdy. Mozna nawet cos o tym poczytac w necie. I nie mowie tego po zlosci, bo na drugie mi dali Magdalena. :P

Gość gość
Czytalam gdzies, ze Magdy to same, szybko zdejmuja majtki. HEHE

Gość gość
W podstawowce mialam fajna kolezanke Monike. Nauczyla mnie palic papierosy i chodzilysmy razem na wagary. Pamietam tez, ze bardzo kochala sie w Bradzie Pittcie, caly pokoj miala w jego plakatach. Spoko laska. Dobrze ja wspominam. Pamietam taka akcje jak raz bylysmy na wagarach i u niej na balkonie opalalysmy sie wysmarowane olejem roslinnym. :D w liceum tez mialam spoko Monike kolezanke. Ale ta byla cicha, bardzo dobrze sie uczyla i jak sie ja poprosilo o cos to zawsze pomogla. Pecha miala, ze w pierwszej klasie przyczepila sie do niej taka laska, totalny pustak, ktoremu zawsze pomagala na klasowkach. Do dzisiaj uwazam, ze nalezalo sie jej drugie swiadectwo za tego pustaka.

Gość gość
Monika frajera prowokatorka.

Gość gość
Monika ktora znam jest dwulicowa suka. Piepszyla sie z moim mezem rzez 6 lat po czym jak sprawa wyplynela poleciala za swoim bogatym mezem ktorego rzekomo nie kochala takze do tego materialistka. Teraz widze ze imie wplywa na charakter.