Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cykucykucyku

Pytanie dot. pracy licencjackiej- ankiety. POMOCY!

Polecane posty

Gość cykucykucyku

Słuchajcie, potrzebuję pomocy osób które pisały prace licencjackie. Jak mam ankiety to gdzie mam je wkleić- mam zrobić osobny dział na nie czy mam je dodać w działach dotyczących tych ankiet? Piszę o trzech miejscowościach, i tak myślę czy dać ankiety w działach z tymi miejscowościami których dotyczą pytania czy stworzyć osobny dział z ankietami ???

Gość cykucykucyku
napiszcie a ja później odczytam bo zaczyna się właśnie msza satanistyczna w naszym kościele

Gość porąbało?
nie załączasz ankiet, tylko wpisujesz wyniki!

Gość Katarzynka Miła
Ankietę umieszczasz na końcu pracy licencjackiej w aneksie. Piszesz na środku kartki ANEKS i za nim jest kwestionariusz ankiety.

Gość cykucykucyku
Dzięki za podszyw. Chodziło mi o to aby te wyniki (tzn pytania wraz z procentami ile osób odpowiedziało tak i tak) dodać do pracy, tylko nie wiem czy w działach dotyczących pytań czy stworzyć osobny dział na te wyniki ankiet?

Gość cykucykucyku
proszę :classic_cool: vel nie ma za co :classic_cool:

Gość cykucykucyku
Katarzynka- a jeśli ankiety dotyczą trzech miejscowości to mogę je wrzucić wszystkie do jednego aneksu? Czy stworzyć trzy aneksy, każdy z ankietami odpowiadającymi jednej miejscowości?

Gość Katarzynka Miła
Jeśli chodzi o opracowanie wyników to jaki kierunek studiujesz? Ja socjologię i miałam IV dział. Opracowanie wyników i tam były wykresy i omówienie wykresów.Sam kwestionariusz niewypełniony dodajesz do aneksu.

Gość jack ill
w aneksie znajdują się wszystkie pierdolniki, których użylaś do badań 1 aneks z wszystkim

Gość Katarzynka Miła
Zrób po prostu jeden aneks i tam umieść te ankiety niewypełnione. Te ankiety są takie same czy się różnią pytaniami? Ilu respondentów badałaś?

Gość cykucykucyku
Ankiety mają te same pytania tyle, że dotyczą trzech miejscowości. Studiuję turystykę i rekreację, robię pracę dotyczącą porównania trzech miejscowości nadmorskich względem turystyki. Pytałam po 50 osób. Dziękuję za odpowiedzi. Powiedzcie mi jeszcze- dajecie przypisy pod każdą stroną? Np jak korzystacie z książek to wymieniacie je tylko na końcu pracy czy dajecie też przypisy pod każdą stroną swojej pracy że na tej stronie pracy korzystałyście z takiej i takiej książki?

Gość jack ill
takie pytania powinnaś zadać promotorowi każdy z nich ma własne wymagania w licencjacie miałem tylko bibliografię na końcu magisterka - przypisy pod każdą stroną

Gość cykucykucyku
Właśnie tu jest problem bo mój promotor będzie dopiero w czerwcu i mam mu przynieść już większość część pracy a wcześniej zapomniałam zapytać :/ Także w sumie zostałam się z tym sama. Dziękuję za odpowiedzi, pomogliście mi !

Gość gość
Bardzo, ale to bardzo proszę o pomoc. Piszę pracę magisterską na temat zakupów. Proszę o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej. Zachęcam także panów!!!!! Naprawdę bardzo dziękuję https://docs.google.com/a/swps.edu.pl/forms/d/13pnx_ALVlmC05rlR2-GiRnDQAWeMPyf-DghcxXKW1DI/viewform Jeśli ktoś mi nie pomoże cały mój 5- letni wysiłek pójdzie na marne

Gość gość
Zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej. Ankieta jest krótka, zawiera jedynie 18 pytań z metryczką włącznie oraz jest anonimowa, jej wypełnienie zajmuje max 5 minut. Byłabym wdzięczna za przesłanie ankiety również znajomym / rodzinie / współpracownikom z prośbą o wypełnienie. Z góry bardzo dziękuję! http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/575c1b4fa25c4/