Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal mi siebie bardzo

Przegrałam życie!Mam 19 lat, nie pójdę na studia i muszę wyprowadzić się z domu!

Polecane posty

Wiem jak mniej więcej napisałam maturę. Będą to wyniki w granicach 60% w podstawie oczywiście. Z takimi wynikami nie dostanę się na żadne studia!! Chyba że na płatne zaoczne. Dodam że jak najszybciej muszę wyprowadzić się z domu bo mnie rodzice naciskają. Chciałam iść na studia i mieszkac w akademiku choćby płatnie. Dostanę się chociaż na wieczorowe może?

Gość cykucykucyku
a co mnie to gówno obchodzi?

Nie obchodzi ciebie i pewnie nie obchodzi 90 % innych ludzi ale moze znajdzie się 10 % takich którzy choć trochę mi pomogą.

Gość tych 10 procent
nas to też nie obchodzi

Gość jeju dziewczyno puknij sie
w łeb! zaraz widać,że masz 19lat i extra wielki problem który w rzeczywistości jest taki "pyci pyci" problemy to dopiero będziesz mieć!

Oczywiscie ze dostaniesz sie na studia wieczorowe/zaoczne a moze i dzienne, poniewaz niektore uczelnie przyjmuja wielu studentow zeby na 1roku im dac popalic tzn ci co beda sie uczyc itd to zostana a pozostali odpadna..:) głowa do gory:)

Gość tępota się szerzy
A po co Ci studia, skoro banalną w tych czasach maturę jesteś w stanie zdać na zaledwie 60%? :O

Gość grom z jasnego nieba
jeśli chodzi tylko o to by wyprowadzić się z domu to nawet lepiej jeśli się nie dostaniesz nigdzie - pójdziesz do pracy lub wyjedziesz za granicę - większa mobilność

Biologia rozszerzona 49% Chemia podstawowa 74% Polski 59% Matma 63% Pozdrawiam ze studiów Medycznych we Lwowie ^^ Nie łam się - napewno się gdzieś dostaniesz... Te matury były ciężkie z tego co wiem dlatego nie powinnaś patrzeć na procenty bo każdy słabo napisał.

Gość jeśli bardzo chcesz studiować
to idź na te studia zaoczne i po upływie jednego semestru wnoś o przeniesienie na dzienne - można tak.

Gość dgiupr
Zależy gdzie byś chciała się dostać, są takie kierunki studiów i uczelnie gdzie biorą wszystkich kandydatów którzy im się zgłosili, mówię tu o studiach dziennych. Na taką filozofię na przykład albo na kulturoznawstwo dostaniesz się bez problemu i to na studia dzienne. Popatrz w internecie które uczelnie i które kierunki mają niedobór kandydatów i tam celuj, wiem że np. na fizykę mało osób się rekrutuje.

Gość kjiugftf
a co zdawałaś na tej maturze? jakieś rozszerzenie? Bo same podsatwy to trochę ciężko

Gość kjiugftf
Sputnik91 co studiujesz?

jeju dziewczyno puknij sie w łeb! zaraz widać,że masz 19lat i extra wielki problem który w rzeczywistości jest taki "pyci pyci" problemy to dopiero będziesz mieć!" Jasne, że to problem, bo to zaważy na jej dalszym życiu.

Gość niebywała co sie zna
ja mam 21 skończyłam zawodówkę nie mam matury mam zamiar wziąść dotację z unii i otworzyć własny biznes :) dam radę :)

z tą dotacja to niby fajnie ale kontrolują dosłownie każdą złotówkę z tej dotacji.

pisałam rozszerzenie tylko z biologii i jak liczyłam to mam jakieś 60% reszte pisałam na podstawie i raczej słabo mi poszło. Tz też koło 60%. Poszłabym najlepiej na wieczorowe

Gość kokoszanelllll
kogo to jebie leniu śmierdzący wypier do roboty pieczarki zbierać gałęzie w lesie podcinać szyszki zbierać a po nocy długopisy skladać cholerne dwie lewe ręce

Gość Gadatliwa ..
Mi też matura cienko poszła a studiuje dziennie w Kielcach :) zapraszam więc do Kielc tu na UJK dostanie się każdy kto zdał mature :P