Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaper22

Praktyki na studiach?

Polecane posty

Gość kaper22

Mam takie pytanie! Mam szereg praktyk odbytych w technikum Jak myślicie przejdzie to na studiach? Niestety nie zachował mi się żaden zeszyt praktyk Mam tak jak by index z technikum i tam mam potwierdzone pieczątką szkoły Dodam, że praktyki załatwiamy w swoim zakresie Może jest tu ktoś np z WSEI w Krakowie?:)

Gość kaper22
sram mordą

Podejrzewam, że nie przejdzie.. bo na studiach dadzą ci do wypełnienia dziennik praktyk lub sama będziesz musiała go napisać i ten dziennik będzie musiał mieć podpis i pieczatke tego zakładu.

Gość WHYHY
Niew mozesz tak zrobic. To musze byc praktyki studenckie, no chyba,ze dogadasz sie juz na lewo z pacowka, w ktorej wczesniej zrobilas prasktyki, ze nie bedziesz przychodzila,a oni zaswiadcza,ze odbyly sie praktyki,.

Gość padniesz na pysk
a u mnie było tak, że umowę między uczelnią a zakładem podpisywał kierownik kadr, potem obowiązkowe szkolenie bhp i podesłanie faxem na uczelnię że takie się odbyło, potem sprawozdanie z praktyk, podpis osoby która Cię nadzorowała + wypełnienie druczku ile godzin spędziłaś, ile spóźnień i jak Cie ocenia :P

Gość moim zdaniem jest nadzieja
ale oczywiście tryb postępowania nie obejmuje opiniowania kafeterian. Jeśli masz praktyki uwzględnione w świadectwie dojrzałości, są one bezsprzecznie związane z kierunkiem studiów i obejmują program praktyk przewidziany na Twoich studiach - co jest trudne do udowodnienia bez dzienniczka, ale można - to myślę, że przejdzie. Drugim sposobem, jest załatwienie sobie tychże praktyk w tej samej firmie co w czasach szkolnych i pomaszerowanie z dzienniczkiem do dawnego opiekuna praktyk i poproszenie o zaliczenie, skoro to samo u pana robiłem, to po co mam powtarzać.

Gość kaper22
Dzięki Wiecie jestem kolesiem:) ale ok nie obrażam się:) Rozkminie sobie lewe zaświatczenie o pracy w takim razie

Gość kaper22
Z tego co tu piszecie wystarczył by zeszyt praktyk którego niestety już nie mam i był by spokój

Gość asderkawaska
po chuja ci studia, jak nawet praktyk nie chcesz odbyc ;/ zal.pl a pozniej bedziesz plakac ze cie do roboty nie chca bo nie masz doswiadczenia ...

Gość kaper22
A chuj cie to Liczy się staż,praktykę sobie możesz w dupę wsadzić Po za tym wiem jak praktyki wyglądają dlatego mam to gdzieś

Gość asderkawaska
spierdalaj gowniarzu!

Gość asapapauel
Sama s********j glupia c*po, whore, cocksucker