Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokręciło sie w głowie

znowu nam sie nie udało,mam doła:(:(:(:(

Polecane posty

:):):):):):):):):):):):):):):) dlaczego,dlaczego nam sie nie udaje,to juz 6 cykl a ja znowu dostałam okres mam takiego doła ze szok!!! jak przestac myslec o tym ze tak bardzo chce dziecka!!! no jak?????

miał byc :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość cookies
to dopiero 6 cykl. Ja staram sie juz prawie 6 lat. I co mam zrobic??

Gość tak zgadzam sie z postem
wyzej ja tez sie staram juz praktycznie 3 lata 6 cykl to pikus

Gość ...........((((((((((
ja też ma za sobą 3 lata starań, i też nic :(:(:(:(:(:(:(:(

ja sie starałam półtora roku :) cierpliwości do każdej przyjdzie dzidzia w odpowiednim czasie :)

Gość tak zgadzam sie z postem
Asia:::: WIESZ JAK KTOS MA JAKIS PROBLEM I SIE LECZY TO NIE JEST TAKA PROSTA SPRAWA JAK SIE TOBIE TO WYDAJE

tak zgadzam sie z postem- nie mówię że prosta ale trzeba myśleć że w końcu się uda , nie wolno sie poddawać , myślec pozytywnie bo to pomaga

Gość technisat
tylko ile można myśleć pozytywnie? Ja staram się 1,5 roku i nie raz miałam chwile zwątpienia, a co mówić o kobietach które starają się tak jak tu po 3 - 6 lat? Jasne nadzieja umiera ostatnia. Czasami pozytywne myślenie nie pomaga....

Gość taka jaaaaaaaaaaaa
technisat masz racje ja tez staram sie ok,3 lata ilez mozna wierzyc i miec nadzieje, to sie tylko łatwo mówi osobom których to nie dotyczy

chciałam Was pocieszyć dziewczyny abyście sie nie załamywały i miały wiare ale widzę ze nie jestem tu mile widziana , i tak życzę Wam ślicznych zdrowych dzieciaczków i to jak najszybciej papa

Asia - ale to chyba nie tak, nikt nie powiedział, że jesteś nie mile widziana :(:( Mnie optymizmem napawają "przypadki" (sorry za porównanie) gdzie ludzie sie starają, nic nie wychodzi przez lata a później się udaje, zwykle tak niespodziewanie..... Ale mnie osobiście bywa ciężko jak jednym się udaje, tak bez szczególnych starań, problemów....

...........(((((((((( mi tez nie było lekko półtora roku się staraliśmy i juz sie poddałam bo byłam tym wykończona :( wtedy spotkała nas niespodzianka ale zapewniam Cię że miałam juz depresję bo myslałam że nie uda się w koncu mam 38 lat

Asiu - wierzę, że ie było Ci łatwo :(:( ja na szczęście okres takiego totalnego schizowania mam za sobą. Zależy mi dalej i zawsze będzie zależało, ale już nie mam takiego ciśnienia :) ja w tym roku skończę 33 lata, mąż 38 :(:( jesteśmy 3 lata po ślubie.... Po Świętach siostra męża urodziła córeczkę (wpadka) bardzo się boję spotkania z nimi, a przede wszystkim z dzieckiem :(:(:(

Gość cate696
nie trzeba bylo za młodu sie puszczac to byscie suki zaszly w ciaze. Haha

haha bardzo śmieszne!!!!!

Gość jak sie ktos
leczy to łatwo sie mówi kazdemu u mnie np na naturlana ciaze nie ma szans:/i co mam miec dalej nadzieje ze sie uda?:ojakos czlowiek po jakims czasie daje sobie spokój ja juz dalam 1,5 roku temu i mimo tego ciązy nie ma

Gość jak sie ktos
cate696 idz sie lecz bo nie wiesz co piszesz:O

Gość jak sie ktos
...........(((((((((( wiem cos o tym bo u mnie w rodzinie w tym roku bedą dwa bobasy

jak się ktoś - a czemu nie macie szans na naturalną ciążę? Jeśli nie chcesz, to nie odpisuj :)

Gość jak sie ktos
no u nas albo i nseminacja albo i n vitro mąz ma za slabe plamniki jak hcesz pogadac i jak masz gg to zapraszam a ty starasz sie o 1?

Gość tralatraysh
the oleska won

Gość jak sie ktos
jaka oleska??:o

Gość Betibejb
Hej, też równe 6mcy staraliśmy się zajść w ciążę. I nic za każdym razem @ i rozpacz. Równo za 7 cyklem zaczęłam używać komputera cyklu CycloTest Baby a za 8 cyklem już się udało :)

hej. ja niby od lipca 2010, ale przez skoski wagi lekarz powiedzial ze liczymy od teraz... dzisiaj 1 dc kolejnego. tamten nieudany . szkoda, ale wazne ze juz 1 dzien do kolejnej szansy. mierzylyscie temperature? ja chce zaczac tylko mysle czy jest to skuteczne... w razie przeziebienia czy stresu tempka moze skakac.. jak z Waszymi doswiadczeniami?

ja sie juz 2 lata nie zabezpieczam i tez nic z tego nie wychodzi ostatanio juz w ogole nadziei nie mialam bo mi cytologia wyszla 4 :/ okazalo sie ze to nie byl moj wynik, pomylili osoby boze ile ja sie stresu najadlam :/ za 2 dni mam dostac kolejna miesiaczke i jedyne co mnie martwi to to ze mnie jeszcze piersi nie bola, pierszy raz od wiekow tak mam

Gość hehehhehehehhehehee
ty wyzej dziewczyno portugalczyka buahahhaha

Gość mirandanda
Hej, ja też jestem na etapie starania, teraz czekam na @ i będę się wspomagać komputerem cyklu ( CycloTest Baby ) wiem, że problem leży w mojej owulacji. Uda się uda uda :) :) :)