Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokręciło sie w głowie

znowu nam sie nie udało,mam doła:(:(:(:(

Polecane posty

Gość hehehhehehehhehehee
to a victoria z jednego topiku który juz nie istnieje heheehehehehe myslisz ze nikt nie wie ze to ty mialaś wczesniej pseudonim dziewczyna portugalczyka buahahahaha

pewnie ze wiedza glupia pindo :P nie wiem co Cie tak smieszy, chyba nie jestes w temacie

Gość O matko!!!!!!!!!
Lady Love - dlaczego juz nie piszesz pod swoim starym nikiem? Boze szkoda mi Was dziewczyny, jak mozna byc tak tepymi? a na zdjeciach wygladasz jak 15 letnia rasowa suka. Glupota ludzka nie zna granic.

to jest moj stary nick 6cio letni, pisze pod nim bo mam taka ochote dla Twojej swiadomosci nie mam lat 15, tylko 22 a na rasowa suke wygladasz mi Ty swoim tempym mysleniem

Gość O matko!!!!!!!!!
Ooo 22 lat :) woow, ale jestes dorosla :P Dzieki ze sie tak piekninie spowiadasz - jak na klikniecie palca. Wytresowana pieknie :) Skasuj te zdjecia bo wygladasz naprawde jak z napisem na czole - wez mnie zaplodnij - !!!!! A potem gowniary sie unosza, placza i dziwia ze nie maja tu wsparcia, ze nie ma z kim porozmawiac, ze sa obrazane. Jak sama z siebie idiotke robisz to czego oczekujesz od innych? I zmiana niku nic nie pomogla, wszyscy wiedza juz o Tobie i tak wszystko i az sie zygac chce na Twoj widok. Zniknij z kafe i zajmij sie swoim portugalskim facetem - albo niech on zajmie sie Toba, moze w koncu zaciazysz. Bo nic tylko na forach siedziesz. Psychike masz juz tak zryta ze sie nie dziwie ze nie zachodzisz w ciaze.

Gość Do lady a raczej dziewczyny Po
rtugalczyka. a co tam ma cie idiotko bolec jak ty nie masz cyckow wcale. dwa jakies rozklapione rodzynki, niezle cie tam musza walic miedzy cycki leca ci na boki jak starej rozruchanej babie. dziwic sie ze nie zachodzisz jak ty miedzy cycki zamiast miedzy nogi. idiotka.

Gość no widzisz
ja też zaczęłam się starać o dziecko,na razie jeden cykl bez powodzenia. Ale mam dziwne przeczucie że będzie ich więcej. Mam nierówne cykle, czasami tak długie że pewnie w ogóle nie mam owulacji :/ ale wybieram się do gina,zobaczymy co on na to

Gość chyba logiczneeee
BUAHHAHAHAHAHAHAHA dobre wyzej post 22 i panika od dwóch lat sie stara hhahaha wczas zaczynasz twoim tokiem myslenia to nigdy nie bedziesz miec dziecka:O

sluchaj no, jak cos ci sie nie podoba to nie czytaj tego co pisze nie siedze tu calymi dniami i nocami, a ze teraz mam czas to co zabronisz mi? pozatym to Ty masz cos z glowa piszac w taki sposob nie podoba ci sie moje zdjecie to zamknij okno i nie patrz, ciekawe jak Ty wygladasz madralo co do nicka gdybys czytala uwaznie co pisze to bys wiedziala czemu go zmienilam a od mojej osoby sie odwalcie, wy zywic mojego dziecka nie bedziecie krzyzyk na droge

jak chcecie o mnie popisac to sobie zalozcie osobny topik tutaj juz Wam nie odpisze

Gość chyba logiczneeee
o ile je bedziesz miala:o jak bedziz miala takie podejscie jak masz buahahaahahahahaha 22 i sie stara masz czasu jak marasu pusta dzido

No na pewno go zywic nie bedziemy i ty tez nie glupia pizdo bo go nigdy nie bedziesz miala :P Jak mozna sobie z takim mozgiem, ambicjami, edukacja i sposobem bycia zrobic dziecko? przeciez to tylko skarzesz je na cale zycie przepraszania z ato jaka jestes matka. wez sie ogarnij dziewczyno. 22 lata od 2 lat sie stara z chlopem z portugali ktory nawet nic nie wie ze planujesz miec z nim dziecko. szkoda slow. najlepiej rozlozyc nogi i myslec ze wtedy zycie bedzie zajebiste. a czytac i pisac bede bo nienawidze takich tepych idiotek jak ty i bede gonic je stad. :P

ledwo co skonczylas gimnazjum juz torba spakowana i za granice zeby dupy dawac. pierwszy lepszy niech mi bachora zrobi i jestem ustawiona. Ooo... 2 lata i cos mi nie wychodzi, juz do glowy dostaje, co tu robic, co miesiac okres, a on juz ma mnue powoli dosc. kurde jak nie zaciaze zaraz to mnie wygna do polski, boze pomocy. Buhahahha :D No i czy to jest normalne glupia pipko? :P 22 lata whoooo hooo :) do szkoly jebnieta i do roboty a nie nogi rozkladac i czekac az ktos zaplodni.

Gość chyba logiczneeee
Nie odpisuj, dzieki bogu chociaz gebe zamknelas na chwile. teraz nich ci jeszcze ktos pokaze jak sie nogi krzyzuje :P

Gość chyba logiczneeee
dobreeeeeeeeeeee:D:D:D:D:D

a jednak odpisze ambicje mam i to spore, talent za talentem, 1,6 roku pracy za mna, 3 lata praktyki do tego, w przyszlym roku biore slub, moj facet chce miec gromadke dzieci i gorzej przezywa ode mnie jak sie nie udaje sam poszedl sie nawet przebadac realia zycia sa tutaj inne, nie moja wina ze siedzisz w Polsce i masz takie puste myslenie tutaj jest latwiej, dla kazdego

rtugalczyka - wygladam o 100% lepiej od Ciebie, bo nie jak pol dupy za krzaku czy jak TY- jak pizda z pod latarni!!!! :D

Gość jkla
Spieprzyliście ciekawy temat !!!!!!!!

No na penno jest latwiej, kazdej kurwie jest latwiej wszedziej niz w polsce. Nie dziwie sie ze wyemigrowalas, przeciez w polsce zimno tak zima stac na autostradzie i zarobki male., a prezerwatywy kosztuja. :D Ps -= opowiadaj nam dalej czego dokonalas w swoim zyciu :) spowiada sie jak w szkole przy tablicy, jak suka na rozkaz "siad" szczekasz nam wszystko idiotko! :D I tys nie rasowa suka? Moze i nie rasowa, kundel z ulicy ale jaka wyszczekana i wytresowana :D Brawo dla faceta portugalczyka - pewnie on cie tego nauczyl, bo watpie ze rodzice. jesli oni to ty naprawde zastanow sie nad posiadaniem potomstwa bo jak urodzisz takie tepe jak ty sama i bedzie je chowac na taka pipke to szkoda dziecka. szczerze radze :D

Gość chyba logiczneeee
NIE MOGE ZE SMIECHU BUAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHHAHAHAHA Do lady a raczej dziewczyny Po DOBRE:D

Gość do jkla
nikt nic nie spieprzyl. temat jest dalej i to ciekawszy niz na stronie nr 1 :D przylaczysz sie? Nie ma to jak szczerym byc, bo na tej jebnietej kafe to same klamczuchy, sssmaty i staraczki ktore sie staraja bez wiedzy mezow :)

Gość chyba logiczneeee
BIDULKA 22 I NIE MOZE ZAJSC W CIAZE:O

Gość libertas0
Jeżeli czegoś bardzo chcesz i o tym cały czasz myślisz to to nie przyjdzie.(Coś jak PKP)Nie myśl o tym z mężem,narzeczonym,chłopakiem po prostu przyjdzie w naj mniej oczekiwanym momencie.Jeżeli długo wam się nie udaje może czas iść do lekarza się zbadać

skoro same szmate jebane tu siedza to ty do jakiej grupy nalezysz? lepsza nie jestes

Gość jekora
Tylko dodam -dziubek na zdjęciach jest

chyba logiczneeee - dzieki :) i powiedz czy temat nie jest zajefajny :) tam gdzie jest lady - dziewczyna portugalczyka, zawsze jest fajnie. Oj chyba sie obrazila i juz nie bedzie pisac. z piskiem do budy uciekla albo juz rozklapioche myje i czeka na swojego faceta portugalczyka ktory nieumiejetnie ja zapladnia od 2 lat. moze trzeba bylo przy rodaku polaku zostac a nie jechac w swiat po to zeby w cieple dupy dawac.

Gość chyba logiczneeee
PRZECIEZ LADY LOVE NAPISALA ZE SIE STARA DWA LATA:D