Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokręciło sie w głowie

znowu nam sie nie udało,mam doła:(:(:(:(

Polecane posty

Gość chyba logiczneeee
a kiedys pisala ze staa sie juz dlugo i leczy nie plodnosc debilko a nie bez plodnosc:D jezeli juz

nie znasz calej mojej historii wiec po chuj sie wypowiadasz? chcesz mozesz sie ze mna przy kawie kiedys spotkac, ciekawe czy wtedy tez bedziesz tak pierdolic jak teraz

Gość Do lady a raczej dziewczyny Po
Lady Love - spokojnie kochana, po co to sie tak zaraz unosic? ja do wszej jebnietej grupy nie naleze, ja was kurwa wytepie wszystkie jebane w kosmos wysle, kumasz? I bede tu dopoki Ty tu bedziesz... i wszedzie za Toba pojde. juz nie jeden topik sie rozpadl przez ciebie - nie widzisz tego? moze warto zabrac dupe w kroki i zajac sie nauka, praca a nie tylko forum i jak rozkladac nogi pytac. nie jest ci dane (dzieki Bogu) byc matka wiec kurczaczki przyjmij to do swojej glupiutkiej glowki z pokora i przestan zatrowac. I nie przeklinaj tak strasznie bo to ze Ty na ulicy sie uczysz takiego slownictwa, to nie znaczy ze wszyscy musza takie czytac, znac i uzywac. zastanow sie nad tym - choc powinnas wiedziec, ze tutaj nawet gimnazjum zaglada - w koncu Ty prawie ten sam wiek, wiec nie ucz dzieci takich slow.

tak sie sklada ze w zyciu codziennym takich slow nie uzywam nie udzielalam sie w tych tematach juz ponad miesiac, dzisiaj tak jakos wyszlo ze napisalam i odrazu sie na mnie rzucilyscie jakim prawem? mozesz sobie tepic takie osoby jak ja, nie uda ci sie a topiki rozwalasz Ty i Twoje pomaranczowe kolezanki

ty tez cos ze soba zrob, dziwne ze jestes zawsze wtedy kiedy ja.. widocznie siedzisz przed kompem caly dzien i szukasz sensacji

No znam Twoja historie, niestety tak sie sklada ze znam... a wolala bym nie znac. a co do plodnosci i staran. Sama z siebie idiotke robisz, na temacie staraczek na 2010 mialas w stopce wpis ile sie juz starasz ( 6 lat ) pod pseudonimem Dziewczyna Portugalczyka, jak wyszlo ze masz 22 lata zawinelas ogon pod dupe i uciekas, bo nikt Ci nie wierzyl w Twoje ciezkie lata staran., wiec po co pierdolic takie glupoty i z siebie robic nienormalna? teraz masz inny nik i starasz sie 2 lata, to jak to w koncu jest? moze masz rozdwojenie jazni? I zauwaz... nikt tu sie nikogo bez powodu nie czepia i nie dogaduje. Ja ku.rwa tepie i bede tepic takie idiotki, klamczuchy i puszczalskie jak Ty. Tyle. Przestan pisac pierdoly a nikt sie nie bedzie ciebie czepial.

o przepraszam ale nigdy w zyciu nie mialam w stopce napisane ze staram sie 6 lat!! Boze!! widocznie ktos sie pode mnie podszyl.. fajnie wiedziec :/:/:/

Oh siedze dzien i noc i szukam Ciebie. czekam na taka durna osobe jak ty zeby ci troche nosa utrzec. :) i powkurwiac poprostu. takie moje hobby. Twoje to ruchanie, moje to czekanie na ciebie.

nigdy tez nie ukrywalam swojego wieku :/ moglabys mi powiedziec tak dokladnie gdzie jest ten topik? starania na 2010 rok? nawet na takim nie pisalam :/:/:/

Sorry znowu klapiesz jadaczka jak wytesowana suka :) ale czy ktos moze sie podszyc pod Twoj czarny nik - dziewczyna portugalczyka? raczej nie, bo nikt ten objety jest haslem. wiec wszystko mowi samo za siebie.

Byl topik staraczki 2010/2011 czy cos takiego - wiesz dobrze gdzie sama pisalas., razem z viki i innymi. zostal zlikwidowany przez takie klamczuchy jak ty.

oj to Ty chyba nie znasz kafe.. pewnie ze mozna sie podszyc, wystarczy zmienic literke na mala czy duza.. juz widzialam nie raz takie osoby, sama nie wiedzialam ktora to podszyw a ktora to ta prawdziwa, trzeba bylo sie dokladnie przyjzec zeby zobaczyc ta minimalna roznice

a no to tak, ale nigdy nie mialam w stopce niczego takiego napisanego moja droga

Oj nie, nie. Nie mydl mi oczu ze sie myle, bo ja cie znam. nie tylko z tego forum :D i wiem ze jestes okropna klamczucha kochana. A zdjecia mi to teraz potwierdzily. jaki ten swiat maly. Ty glupia pizdo.

na innym forum to ja sie nie wypowiadam i klamczucha nie jestem, musialabys miec niezle argumenty, zapewniam cie ze takich nie znajdziesz

Gość nie wierze!!!!!
Znowu dziewczyna portugalczyka? O nie, to forum to jest jakas poraszka i te laski. Ja tez sie staram i tez chcialam z kims pogadac, ale jak widze ta klamczuche to raczej sobie daruje. Oh, nie wierze. Dziwczyny, nie dyskutujcie z nia, szkoda czasu na wyssane z palca historyjki i placzki.

Argumentowac wcale niczego nie musze, wystarczylo mi spojrzec na zdjecia., Znam ciebie, twoja matke i cala jebnieta rodzine. i wiem dlaczego wyjechalas i wjakich okolicznosciach. szkoda mi ciebie glupia pipo. naprawde swiat jest taaaaki maly ze oczy by ci wyszly na jaw. prosze tylko nie pisz takich bredni tutaj jak dotychczas i pozniej gadasz ze ktos sie za ciebie podszyl, bo wiem ze ty to ty i juz. nawet potwierdzil to twoj wyjazd do polski w tamtym roku, czy na pcozatku tego juz - nie pamietam. szkoda z toba gadac wogole.

nie musisz zmieniac nicku :P ja czekam tylko na argumentacje :) bardzo jestem ciekawa co masz mi do powiedzenia

rodzine mam zajebista wiec sie od niej odwal, polowa z Was chciala by taka miec nie wiesz co napisac to piszesz brednie i tyle

No nie wiem. argumentowac juz Ci raz napisalam glupia istoto ze nie bede.Nie potrafisz czytac? no w sumie zamiast w szkole byc to ty w portugalii dupy dawalas, wiec co sie dziwic. nie jestem taka wytresowana suka jak Ty ze ktos mi kliknie w pakce a ja szczekam. Zastanow sie nad soba bo naprawde az szkoda slow do Ciebie. O tym wiem nie tylko ja.

w jakies szkole? technikum skonczylam na dobrym poziomie, bylam na 2 miesiecznych wakacjach w Portugalii - tam tez pracowalam, pozniej praca w Polsce i wyjazd do Portugalii po zareczynach rzeczywiscie tylu facetom juz obciaglam i tak czesto dupy dawalam :D hahahaha :D biednas Ty, nawet nie wiesz co piszesz szanuje swoje cialo bardziej niz nie jedna polka ;))) ale co ty tam mozesz o tym wiedziec skoro sama po krzakach latasz z opuszczona bielizna

O jakie cenne rady - sciagac bielizne i po krzakach latac. Prosze, prosze. Ilez mozna sie od ciebie nauczyc. az nie myslalam ze jestes w stanie takie informacje napisac. zareczyny po 2 mcach pracy w portugalii - nic tylko gratulowac pracy :D

wiem ze warunki w polsce sa ciezkie, ale nie myslalam ze az tak cie zle traktowali ze kazali ci biegac po krzakach z opuszczona bielizna. dobrze ze wyjechalas, tam pewnie nie musisz po krzakach dawac.

ale ty jestes nie kumata moj facet 3 lata w polsce mieszkal, na dodatek zaraz obok mojego bloku, te same osiedle nie poznalam go w Portugalii idiotko tylko w Polsce!

a do Portugalii zabral mnie na wakacje po to abym mogla poznac jego rodzine, jego kraj, ich mentalnosc

teraz wlasnie widze jak bardzo mnie znasz :D:D debilka, z takimi bajkami to do dzieci moze uwieza