Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on załamka

Kocham ją a ona ma chłopaka

Polecane posty

Gość on załamka

tak jak w temacie. Jest fantastyczną dziewczyną . Starać się o nią czy od razu iść po sznur?

Gość on załamka
Dzięki za słowo otuchy ...

Gość on załamka
NIe wiem , czy jest szczęśliwa , za mało ją znam.Ale trzeba to założyć niestety

A może zastanów się czy nie ma jakiejś laski która buja się w Tobie ? :P Może spróbuj z tamtą druga kręcić - po sobie wiem - będziesz szczęśliwszy, niz jakbyś odbił tą.

Gość najlepiej znaleźć sobie wolną
po co się wieszać albo wpierdalać między wódkę a zakąskę. poszukaj fajnej dziewczyny, która nie jest z nikim związana. pełno takich i też chcą być kochane :P

Gość on załamka
Była zabujana we mnie kiedyś ale kompletnie nie w moim typie niestety.

Gość eeeemule
Nie znasz jej dobrze a mówisz ze ją kochasz? Uzywasz dziecko słów, ktorych znaczenia nawet nie rozumiesz, mam nadzieje ze nie masz wiecej niz 16 lat

Gość on załamka
Kiedy ja ją widzę jako chodzący ideał , nie chce mi się myśleć o innych nawet

Gość on załamka
Dobra , zakochałem się - lepiej? Czepiasz się szczeg.

Domyślam się że mamy doczynienia z nieśmiałym ludzikiem który twierdzi że kocha, ale jakby ją poznał bliżej to pewnie doszedłby do wniosku, że jednak jej nie kocha - ale wtedy mogłoby być już za późno bo ona zakochała by się w nim i byłby z nią ze względu na jakiś sentyment i uczucie powinności... JAK MOŻESZ MÓWIĆ ŻE KOCHASZ JAK JEJ NIE ZNASZ ?! omg, wtf?! xD lol

Gość on załamka
Czytaj post wyżej.

to znaczy starac się? Tak jak ktos tam napisał, sorry ale jesli dziewczyna jest szcześliwa z jakims chłopakiem to sory ale osoby które się potrafią wtrącac i rozwalic związek zeby samemu sobie zgarnąc dla wlasnego szczęscia to dla mnie żałosne. Ma faceto to chyba o czyms swiadczy no nie? Wyluzuj przezyjesz, z czasem minie poznasz kogos dla Siebie a wtrącanie sie w czyjs związek to raczej nic fajnego...

Gość prawiczek z warszawy
Zapakuj go w karton i wyślij do abudabi. U Garfielda to działało.

Gość on załamka
Dobra , długo byłem sam wiec jestem zdesperowany

Znaleźć dziewczynę to nie kłopot- wystarczy pójść na koncert - zaufaj mi :-) Najlepiej jakiś rock'owy... Chyba że zależy Ci na nieinteligentnej różowiutkiej idiotce... Wtedy idź sobie na dyskotekę ;] Tu i tu jest alko, tu i tu możesz grzecznie postawić piwko czy dwa... tu i tu po alkoholu robi się głupie rzeczy - tylko ludzie inni :D

Gość on załamka
Dobra , nic konkretnego nie dowiedziałem się , bo i nie miałem prawa się dowiedzieć . Thanks anyway

Gość on załamka
a co do juwenaliów to nie za bardzo wiem , co i jak i gdzie w krk bo jestem zaoczny

Tak jakby na żadnej stronie internetowej o tym nic nie pisało .. Masz google w internecie ? O.O Głupie pytanie ^^ Słuchaj wpisz magiczne "juwenalia 2011 w krakowie" ... I nie bądź już głupi... Czego się chciałeś dowiedzieć ? Jak ją wyrwać ? Bo spytałeś czy w ogóle... tym bardziej że mało ją znasz odpowiedź poprawna brzmi NIE.