Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamana55

smutno mi i zle:(:(

Polecane posty

Mialam internetowego przyjaciela moze nawet taka internetowa milosc ale wszystko sie rozpadlo bo zrobilam cos glupiego:( Prosilam o szanse lecz on na poczatku dal mi ja ale potem powiedzial ,ze jednak ma dosc i to koniec:( Nie moge zapomniec wczorajszy wieczor przeplakalam ,wiem to glupie bo nawet go nie znam .Ale mielismy sie spotkac a teraz to figa:(Jest mi zle ,chetnie bym zasnela i juz sie nie zbudzila:(Wesprzyjcie mnie i powiedzcie czy czas goi rany?Jego nigdy nie zapomne ale czy chociaz przyzwyczaje sie dlo straty ?:(Ile moze trwac pozbieranie sie po czyms takim ? Pierwszy raz mi sie to zdarzylo i sie czuje jakbym w pysk dostala ,naprawde ciagle mi smutno i w myslach on:(

oj no to glupie uczucie ,skads to znam :) ale nie martw sie z czasem bedzie lepiej , mowi sie trudno i idzie sie dalej,teraz Ci ciezko ale wyplaczesz sie i postanowisz co robic dalej i bedzie dobrze ,zobaczysz:)A on moze nawet nie jest tego wart,wiem czujesz sie winna ze to Ty zepsulam ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem,stalo sie i juz:) Wiec nie poddawaj sie ,czas szybko plynie ,badz silna:)

milosc i przyjazn to dwa najpiekniejsze uczucia ,ale najbardziej rania :(

aha i pamietaj jedno: niech Ci nie przyjdzie do glowy robic glupot bo wspomnisz kiedys moje slowa ,ze czas leczy rana ,nie do konca ale naprawde z czasem schowasz go na dnie swego serca,a nie bedzie on juz nadrzednym podmiotem w Twoim zyciu:)

oj zby tak bylo goscinnie bo jak nie to sie mega zalame:(ale moja przyjaciolka powiedziala ze mam dwa wyjscia: albo stoczyc sie na dno i zalamac albo podniesc leb do gory i powstac i powiedziala,ze jak chce cos zmienic w swoim zyciu na lepsze to teraz jest dobry moment;)wiec chyba ma racje

Gość lustro w szkle
co takiego glupiego zrobilas

Gość taki jedennnn
Przeszedlem cos podobnego jakies 3 miesiace temu i nadal sie do konca nie pozbieralem. Pierwsze 2 miesiace byly wrecz potworne, teraz jest juz coraz lepiej lecz nadal cierpie. Masz o tyle lepiej, ze masz przyjaciolke/przyjaciol pozdrawiam, trzymaj sie tam