Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyutrew

Wozek ktory wyglada jak nosidelko na stelazu, maly

Polecane posty

Gość wertyutrew

Jak to sie nazywa? A moze podacie jakies firmy? Wiecie o co chodzi?:) O ile dobrze kojarze stelaz wyglada jak X a na tym jest nosidelko.

Gość wertyutrew
Chodzi o takie nosidelko jak do auta i do tego jest stelaz i z tego jest wozek

Gość kiedys byl taki podobny topik
to jest normalny wozek skladajacy sie z gondoli spacerowki i fotelika ktory ma mozliwosc montazu na stelazu a nazywa sie to Travel system :)

ale mozesz sobie kupic głeboki wózek z odczepianą gondolą, w niektorych mozna podpiac fotelik. Tylko, że wtedy msisz zwrocic wage na to ile bedzie wazyl sam stelaż

Gość gość
Wybór wózeczków na rynku czy w Internecie jest teraz bardzo duży, to już nie te czasy gdzie były trzy marki na rynku czy tam niewiele więcej. Teraz tych producentów to są dziesiątki o ile nie setki. Ja kupowałam córce wózek creativo od Dorjan (zdjęcia i opisy są na https://dorjan.com.pl/). Pięknie się prowadzi, łatwy w składaniu, wygodne siedzisko, które można sobie pod różnym kątem ustawiać aż do całkowicie płaskiego do leżenia, fajnie zrobione pasy bezpieczeństwa które rozkładają na 5 punktów wsparcia. Rączka jest regulowana dlatego czy ja czy mąż możemy fajnie prowadzic wózek z naszym skarbem podczas spaceru.