Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpiewająca

Jakie ćwiczenia?

Polecane posty

Gość śpiewająca

Cześć Chciałabym się spytać jak powinnam ćwiczyć żeby do 22 czerwca mieć chociaż trochę szczuplejsze nogi [], talie [] ręce [] i biodra [] wiem że z brzuchem jest trudno.. Jestem cierpliwa i wiem że trzeba dużo czasu żeby wyglądać dobrze, ale wiem że mi się uda bo mam motywacje i jestem stała w postanowieniach. Do sierpnia muszę schudnąć jeszcze więcej, mam dietę i owszem chudnę ale nie ćwiczę, więc nic mi po tym, proszę powiedzcie mi co mogę zrobić. Ważę 79 kg, cieszę się bo waga z jaką rozpoczęłam moją przygodę z odchudzaniem to 130 kg :) wiem że to baaaaaardzo dużo i nawet 79 to dużo bo mam 16 lat i 170 cm wzrostu :) Także proszę o pomoc :)

Gość tez sie odchudzammmmmmmmmmm
witaj ;) Ja mam 170 i ważę 68kg. Próbuję schudną 10 kg,idę za 3 dni do dietetyka :) Jak masz ochotę to możemy popisać o dietach,Jak schudłaś tak wiele i w jakim czasie?

Gość jack ill
nie rozumiem zrzuciłaś już tyle kilo i szukasz rad?

Gość śpiewająca
mój sposób to po pierwsze wyrzucenie wszystkiego co nazywa się pustymi kaloriami, czyli lody, czekolada, zupki chińskie, cola i inne gazowane napoje, wszystkie fast foody. Następny etap to picie wody, zwykłej niegazowanej wody, jeżeli nie lubisz to pij tą wodę gazowana, nie szkodzi jeżeli masz zdrowy żołądek. Istnieje takie coś jak dieta modelek rodem z francji, ja jestem weganką więc jem tylko zieleninę, ale rozpisana jest dieta łącznie z mięsem. Nazwa diety jest straszna ale nie jest rygorystyczna i naprawdę można się najeść. Jedyny problem to ćwiczenia :) dlatego szukam pomocy. Chcę ważyć coś miedzy 60 a 55 kg :) Mam nadzieje że ci pomogę :)

Gość śpiewająca
Tak szukam rad bo nie wiem jak ćwiczyć i tak przyszłam tutaj :)

Czyli dieta dla modelek tak? ;) To jest jakaś dieta cud czy bardziej jest na dłuższy okres? Polecam jazdę na rowerze i basen.

Gość śpiewająca
Nie nie jest dietą cud, ja przez jakiś czas jadłam normalnie i nic nie przytyłam na prawdę polecam :) I nie idę za ludźmi którzy idą za dietą Dukana, więc dostosuje się do każdej rady jaką od was dostanę :)

imo ułoż jakis w miare prosty system :D prosze;* Do śpiewającej :własnie oglądam tą diete i to jest dieta na 7 dni,czyli stosujesz ją tydzien czy jak to wygląda ;l)

Gość śpiewająca
Owszem dieta jest na 7 dni :) Ale ja ją stosuje cały czas, co 2/3 tygodnie robie tygodniową przerwę, ale nie obiadam się wtedy chipsami i innymi takimi, żeby mój trud nie szedł na marne :) możesz ją stosować 7 dni i 7 przerwy albo jak ja 2/3 tygodnie i tydzien przerwy :) Też bym chciała prosić o te ćwiczenia :)

Gość śpiewająca
Bardzo dziękuje zastosuje się od razu :D

Gość BlueBerry00013
skakanka jak nic!!!

IMO jesteś wielki ;* a czy po tych cwiczeniach nie bedziemy takie no wieszzz,umiesnione bo nie chce wygladac ;) Co sądzisz o tej diecie dla modelek wprost z Fracji :) Do śpiewającej: a co jadłaś mniej więcej w tym tyg przerwy i ile taką diete naprzemienną stosowałaś ;)

Kurcze chociaż jeden konkretny człowiek znający się na rzeczy się trafił :D Czyli myślisz,że mam robić te ćwiczenia czy nie? Bo wiesz,ja chce być szczupła,ujędrnić tylek,wyszczuplić talie,itp a nie przypakować ;D

Gość śpiewająca
To co jadłam w przerwę? Nie odbiegałam za bardzo od tego co w niej dozwolone, ostatnio pozwoliłam sobie zjeść spagetti :) Ale ogólnie to w posiłku była sałata albo pomidory, fasolka zielona i żólta, jadłam normalnie kalafiora, jak mówiłam jestem weganem więc moje jedzenie podczas przerw nie będzie wyglądało jak twoje, ale ty możesz jeść wołowinę drób możesz zjeść duży talerz ziemniaki i jakieś mięso z sałatą surówką. Musisz sprawdzić przez co nie tyjesz zbyt dużo, bo na pewno jakieś dag wpadną podczas przerwy :)