Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wołowe_serce

Jednak mam pecha w życiu:(

Polecane posty

Gość Wołowe_serce

Zakochałam się w takim jednym gościu, tak mi na nim zależy, a co się okazuje? On chyba mnie nie lubi :(

Gość shortyyyyyy
skad wiesz, ze on chyba cie nie lubi??

Gość alizka
a skąd wiesz?? wiesz co... wiesz ile przykrości mozna sprawic sobie i innym poprzez takie przypuszczenia??? domysły itd. ty tego nie wiesz.. upewnij się a dopiero sie przekonasz i bedziesz mogla stwierdzic czy cie lubi czy nie gadalas w ogole z nim ?

Gość LOL ;)
Zapewne kobieca intuicja

Gość Wołowe_serce
No, kilka razy próbowałam z nim gadać. A on zawsze tak niechętnie odpowiadał, nie żeby był jakiś wredny w moim stosunku, ale z tego, co widzę, odpowiadał tylko dlatego, żeby nie wyjść na mało kulturalnego.

Gość alizka
a wiesz gdzie ja mam tą kobiecą intuicje??:d nie wiem kto to wymyslil al to bzdury. bo kazdy moze se domysły stwarzac i rowniez kazdy moze trafić na to cos co okaże się trafione. dziewczyno pogadaj z nim. wez od niego nr , po pisz z nim. mi zawsze glupio sie pierwszej do chlopaka odzywac ale jesli jestes odwazna i nie boisz sie spalić to pisz:D od razu zauwazysz czy cie lubi czy nie,, nawet po tym czy bedzie chcial pisac z toba czy nie. moze sie okaże ze od czasu do czasu sam się będzie odzywać 3mam kciuki:*

Gość Wołowe_serce
Zacznę może od tego, że był czas, kiedy czasami do mnie zagadywał, ale ja jeszcze wtedy nic do niego nie czułam i nie zwracałam na niego większej uwagi. Teraz z kolei totalnie zmienił front, ledwo cześć wyduka i idzie dalej.

Gość Wołowe_serce
Jestem zbyt nieśmiała, żeby w ogóle do niego zagadać. On zresztą też zbyt odważny nie jest, z tego, co widzę. Czasami patrzymy na siebie, ale to jego spojrzenie...jest takie dziwne. Nigdy się nie uśmiecha, tylko bacznie obserwuje.

Gość alizka
haha a widzisz:D jak on mial chrapke na Cb to ty go głęboko gdzieś mialas a teraz sie role odwrocily. no prosze. moze on ma podobnie jak ty:D jesli tobie sie kiedys nie podobal a teraz szalejesz za nim to jemu tez sie odmienilo:D akbo pomyslal se , ze oo , nie chce mnie to nie , prosic sie nie bede i cię olał:D wiesz takie cos jak trauma :D nie moze ci wybaczyc ze go olałaś:D nie no al tak na serio to musisz więcej z nim gadać, obserwuj jak sie zachowuje w stosunku do Ciebie . Tylko delikatnie , nie daj mu do zrozumienia ze ci się podoba . on nie ch tylko na razie sie dowie jaka z ciebie zajebista laska:D

Gość Wołowe_serce
Wiesz, nie wiem, czy kiedykolwiek mu się podobałam, ale w ostatnim czasie traktuje mnie tak jakbym go irytowała. Ostatnio czekaliśmy na jeden pociąg, miałam nadzieję, że zagada czy cuś, a on od razu odwrócił wzrok i udawał, że mnie nie widzi.

Gość alizka
to moze nie wyjsc. chyba , ze zna sie dobrze z jakims jego kumplem. ale jesli nie to po co ma sie dziewczyna załamywac niepotrzebnie. kumple se jgo powiedzą , co im slina na język przyniesie to nic pewnego . lepiej niech sama zadziała i zobaczy sama , zauwazy . naprawde to widać ! poza tym przy okazji pozna go lepiej, moze jakis temat złapią

Gość alizka
udawał ,ze nie widzi ?? ee cholerka ja nie wiem. nie chce cię załamywać ale to raczej jest olewka. może na serio ma żal do Cb , ze go kiedys olałaś czy cos. Albo sie wstydzi po prostu ale pewnie do wstydliwych nie nalezy ??:D

Gość Wołowe_serce
Nie mam za bardzo kogo. To mój kolega ze studiów, a tam, no cóż, nie jestem zbyt lubiana. Dużo ludzi ze mną nie gada, a gapią się jakby ufo zauważyli tylko dlatego, że jestem nieśmiałą introwertyczką i ciągle siedzę z boku. Jestem pewna, że mnie obgadują. Kto wie, czy jemu też coś nie nagadali...

Gość alizka
no .. bardzo mozliwe. jak chlopak durny to uwierzył. wiesz co.. moze pojedz gdzies na impreze z paczką , pokręć się w towarzystwie , poznasz moze kogos:D musisz rozmawiać z ludźmi!!!!! nie zamykaj się w sobie cholera no . i nie patrz na innych .

Gość tamtama
witaj w klubie

Gość Wołowe_serce
No, próbuję o nim zapomnieć, poza uczelnią mam ekipę, która mnie w pełni akceptuje i staram się z nimi wychodzić jak najczęściej, ale w dalszym ciągu nie przestaje mi zależeć. Przykro mi strasznie, w końcu on nawet mnie nie zna, no i gdyby uwierzył w to, co ktoś o mnie mówi, załamałabym się totalnie.

Gość tamtama
a moze wy mi wyjasnicie o co chodzi... spotkałam chłpaka z którym kiedys byłam, nie za bardzo chciałam z nim gadac bo : 1. było to ostatnie miejsce w jakim sie spodziewałam go spotkac (szok) 2. nie gadalismy pare dobrych lat a nie rozstalismy sie w miłych okolicznosciach (zdradził mnie izostawił dla tamtej i ogolnie olał) i teraz tak... podszedł do mnie pierwszy, nie chciał usiac koło mnie jak go poprosiłam, ogolnie mnie wypytywał o moje zycie ale był troche nie miły :/ i nie wiem o co chodzi... bo w sumie jesli spotykasz byłego po czasie to gadka powinna byc taka na luzie, a on była jakis taki dzwny (nie zbyt miły) :/ co o tym myślicie?

Gość alizka
dziewczyny !!! nie przejmujcie się cholera no . jesteście zajebiste laski , znacie swoje zalety a jak chlopak tego nie zauwaza to po prostu go w dupsko kopnąć i ahoj ! wiem , ze to tak łatwo się mówi ale ja ostatnio mialam taka sytuacje ze mi sie koleś podobał ale się okazało ze ma dziewczyne i z laską jest juz od 2 chyba lat . no wiadomo , nie fajnie sie poczułam ale nie martwie sie juz tym . pojeździłam na imprezach i poznałam wielu fajniejszych:D - no prawie:D nie no fajniejszy to tylko jeden był:d zresztą ! chlopaki maja za nami latac a nie my im dupska lizac bedziemy a im tylko o jedno chodzi . o . mam sposob . w moim przypadku to chłopak cały mi sie obrzydza od razu jak wytkne w nim jakąs beznadziejną wade:D nie wiem co tam .. może , ze zębów nie myje, nie dba o sebie itd. u mnie to pomaga , bo zwracam na wszystko uwage jesli chodzi o wybor chłopaka:D

Gość tamtama
ja jak przypadkiem spotkałam jakiegos byłego to było "czesc, czesc co słychac? a fajnie? no to lece" i tyle a tu jakies gierki z jego strony...

Gość tamtama
odpowiecie ?

Gość alizka
tamtam tak , to jest rzadkosc jesli po zerwaniu z chlopakiem on noralnie na luzie do ciebie gada itd. najczęsciej chlopaki zachowuja sie strasznie szczeniacko i nawet ci czesc nie powiedza , jakby cie nie znali . albo ci dupsko obrabiają j- jaka ty nie byłas itd. Jesli chlopak cię zdradził to musiało być coś z tobą nie tak - oczywiscie z jego punktu widzenia . i się odkochiwał i no tyle no.... , bo jest roznica np sprzed kilku paru lat jak sie w sobie nie zakochaliscie i sie znaliscie i wasze stosunki byly jakies tam niewiadomo jakie . a jak sie zakochujesz to ci sie wszystko podoba w tej drugiej osobie i nawet te najgroze wady masz w dupie:D

Gość tamtama
no ja byłam zakochana ale on juz nie... a teraz mi juz dwano przeszło, byłam miła bo tak wypada i nie mam zalu juz bo to dawno temu a on skoleji jakis taki dziwny, nie miły zbytnio... rozumiesz?

Gość Wołowe_serce
Przejęłam się, bo to naprawdę interesujący chłopak, dawno nie spotkałam kogoś tak wyjątkowego jak on. Nie chce mi się za bardzo wierzyć, że mógł posłuchać jakichś głupków. On jest raczej indywidualistą i jeśli się zraził, to pewnie z jakiegoś osobistego powodu.

Gość tamtama
to czmu go nie zapytasz?

Gość alizka
to nic ci innego nie pozostaje do wyboru jak po prostu z nim pogadac . zagaduj go i niech sie przekona ze jestes ok. dziewczyny ja leciec musze powodznia :***

Gość tamtama
ja nie zapytałam bo byłam w szoku .... nie spodziewałam sie go, to było ostatnie miejsce i ostatnia osoba jaka spodziewłam sie zobaczyc to jedno a drugie to to ze kompletnie jego reakcja nie pasowała a ja nie ogarniałam o co chodzi???

Gość tamtama
nie wiem ...moze rzeczywiscie mnie nie lubi ale jak by nie lubił to by nie podchodził :/ chyba ze tradycyjnie chciał mi "dojebac" bo tez to potrafił w sensie zachowanieem swoim a czasami i słowem...ale nie wiem...

Gość tamtama
wiecie o co chodzi?

Gość alizka
witaj:D tak wiem wiem wiesz co , naprawde daj sobie z nim spokoj. albo to jakos wyjasnij. nie mozesz przeciez tak ciagle siedziec bezczynnie i myslec czy cie lubi czy nie . wyjasnij sprawe aby jasno bylo albo go w dupsko kopnij i tyle. powodzenia;*