Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karpatka.85

Oryginalna biżuteria, super kolorowe dodatki

Polecane posty

Gość karpatka.85

Dziewczyny, jeśli szukacie czegoś niespotykanego, zajrzyjcie na tę stronę: http://nozvoko.flog.pl/archiwum Znajdziecie tam masę zdjęć fajnych, niespotykanych i bardzo kolorowych dodatków, a także linki do aukcji. Naprawdę zachęcam, zajmie Wam to tylko chwilkę. Po wizycie napiszcie, co myślicie :)

Gość to jest paskudne i wieśniackie
Nie wiem, kto by coś takiego nosił :O

Gość mój gra całymi dniami
jeśli lubisz takie rzeczy :) Ja bym tego nie założyła, ale to przecież kwestia gustu :)

Gość medusssa
Ja lubię takie rzeczy bo pasują zarówno do kolorowego kobiecego stylu jak i do stonowanych strojów, które fajnie ożywiają. Sama mam trzy broszki tego typu (chociaż bardziej "popularne" - te są bardziej pomysłowe i niespotykane I TAŃSZE, bo ja za swoje płaciłam po 20-30 zł :/) i lubię je nosić do pracy, gdzie muszę się raczej "poważnie" ubierac to taki kwiatek trzyma mnie przy życiu.

Gość fuśka
Fajne dzielka. ja taka broszke przypinam do torby albo chusty i spoko sie sprawdza. przejrzałam też linki do aukcji i faktycznie te ceny sa lepsze, bo ja za swoją dalam 34 w sklepiku handmade

Gość morelkoska
wow! ślicznosci :D te lilje sa obłedne i naszyjniki tez. nie widziałam wczesniej czegoś takiego!

To jest świetne! Nie spotkałam się wcześniej z tym, ale podoba mi się okropnie i chyba sobie coś zamówię, bo to do wszystkiego będzie pasować:))

To w takim razie ja polecę Warsaw Point Gallery:) Mają tam fajne rzeczy:) ręcznie robione i takie tam:) ostatnio kupiłam tam bransoletke decuopage z łowickimi wzorami :) wpiszcie sobie tą firmę na fejsie:)