Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purple rojze

Pieszczoty pupy - solo i we dwoje

Polecane posty

Gość purple rojze

Czy zdarza się wam w jakiś sposób stymulować "drugą dziurkę"? Jeśli tak, to podczas stosunku/zabaw z partnerem czy raczej na własną rękę? Osobiście nie kręci mnie idea seksu analnego, ale lubię, gdy partner pieści mój anus poślinionym palcem, zarówno na zewnątrz, jak i wkładając go do środka (ta ostatnia opcja jest fajna zwłaszcza podczas penetracji pochwy). Lubię też lizanie pupy podczas minetki (tylko z zewnątrz), a gdy się masturbuję, pobudzam odbyt palcem (w wannie) lub małym wibratorkiem. Mrrrr.

Gość purple rojze
Kiedyś w wannie w czasie masturbacji wyjechał mi z kaki mały u-boot i dał nura między moimi paluszkami.Doszłam od razu :)

Gość oooooooooooki%
Ja uwielbiam, w ogóle preferuję również sex analny i oczywiście oralny. Pobudzanie pupy potrafi doprowadzić mnie do super orgazmu!

Gość świnka pipa
czasem smaruję się oliwką od spodu i masuję okolice odbytu - dochodzę dość szybko i mam niezłe jazdy polecam

Gość mam normalnego nicka. happy
stymulacja drugiej dziurki czyli odbytu jest super. mozna to robic palcami lub roznymi przedmiotami. Extra wrazenia dla dziewczyny i chlopaka. Tylko tzreba sie odpowiednio przygotowac i uzyc sporo nawilzacza

Gość świnka pipa
mam wtedy niezły odjazd, nie mówiąc o obryzgu partnera:)