Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Gałązka

Ilu mieliście partnerów seksualnych???

Polecane posty

Gość sportmaniaczka s
tzn obecnemu mówię że mialam 4 stosunki seksualne z jednym a nie że miałam 4 przed nim bo chyba mnie poćwiartował :P sam miał przede mną tylko 2 wiec troche lipa :p NO i widać że w łozku nieobyty

Gość izunia słodka niuiniaaa;*
22 lata 3 partnerów 1 to byl z ktorym bylam 5lat razem drugi to byl ten z którym zdradziłam pierwszego. z obydwoma ich rzuciłam i kontakt wyrwałam teraz mam trzeciego faceta i jestem z nim już 2 lata i nie zamierzam zamieniać na nikogo :)

Gość o rany-następna...
a skąd wiesz, że miał tylko dwie? może Ci prawdy nie powiedział żebyś go nie poćwiartowała :D

Gość sportmaniaczka s
a co miałby sie mnie bać? w ogole to mysle że i tak zawyżył tę liczbę:P to taki typowy prawik....przgeraniec, ale porządny i go kocham wiec nie ma to dla mnie znaczenia a jak bede miala ochote na dobry seks to zadzwonie do bylehgo

Hey:) Ja mam 20lat, jestem kobieta. No wiec, partnerow na stale mialam 3. Jesli chodzi o takich z przelotnej milostki to bylo ich rowniez 3. Niestety troche ich bylo jak na moj wiek, ale mam nadzieje, ze bedzie jeszcze tylko jeden :)

Gość troche mi głupiożeee
bedzie dobrze zrozpaczona nie martw sie a ja mialam 2 z przawdziwego zwiazku i spałam też z 5 pzypadkiem a lat mam ....yyy 17 i pół :o

Gość troche mi głupiożeee
moj kolega 21 lat miał ponad 10 partnerek seksualnych, jak dla mnie to nie jest zbyt ladny, ale jak widze co potrafi i ile miał kobiet to od razu zaczyna mnie podniecać. jakby byl nudziarzem z 2 laskami na koncie to by w ogole nie mnie nie pociągał

Gość f2454543643
hehehe ja poznałam kiedys takiego przegrańca. przystojny niby boagty wszystko cacy...latek miał tyle co ja wtedy czyli 19 i mi mówi że nigdy nie uprawiał seksu :o kmasakra rzucilam go wtedy

M 28 lat 25 bab na koncie, później się znudziło...

Gość depeche 15.
lat 17 partner 1

Gość Ladyanne79
1. prawie 32 2. dwoch

Gość Navya
Mam 23 lata pelny seks klasyczny z 9 sam oralny i macanki ,pieszczoty z 3, 4.. całowałam się z nie wiem iloma z 30- 40? tego chyba nie jestem w stanie policzyć :P

naprawdę znalazło się tyle kobiet, które bez ogródek wyspowiadały się ze wszystkiego? :D a jakby Was ktoś zapytał ile podpasek zużywacie podczas okresu to też napisałybyście? :o :classic_cool:

Gość Navya
chetnie bym spróbowała z kobietą tak z ciekawości . serio bo nawet się nie całowałam z dziewczyną bo mnie to nie kręciło nawet ,ale teraz bym chciał sprobować tak z ciekawości ;)

Gość Navya
ja sie tam mogę zwierzać nawet z podpasek w koncu tu nikt mnie nie zna ;)

Gość bu ha ha hah ha haah h
"Masakra. Dzisiaj faceci mają mniej partnerek niż kobiety partnerów." To jest niemożliwe bo z kimś one śpią więc oni automatycznie mają pozaliczane. Więc ogólna liczba jest taka sama. Jeżeli laska spała z 10 facetami to 10 facetów spało z tą jedną laską. Więc obie strony się zgadzają 1 * 10 = 10 * 1 :P nie może byc inaczej

Gość depeche 15.
NB naprawdę znalazło się tyle kobiet, które bez ogródek wyspowiadały się ze wszystkiego? a jakby Was ktoś zapytał ile podpasek zużywacie podczas okresu to też napisałybyście? http://www.pajacyk.pl/ takie głupie pytanie to chyba tylko facet mogl zadac :o po pierwsze jestesmy tu anonimowi więc co nam szkodzi? pewnie w ulicznej sondzie nikt by sie nie przyznał po drugie jak bym liczyła ile podpasek zużywam to bym powiedziała ale nie wiem sama

Gość nb przeciez to
w większości jakieś wpisy prawiczka z wiarą i jego fumfli na pomarańczowo i innych dominiów. :classic_cool:

klasę albo się ma albo nie :) i to nie zależy od anonimowości ;)

Gość Navya
dla mnie seksualnosć nie swiadczy o klasie :P

Gość kocham uczuciowe nie ogólne
obrażasz mnie!! 3/4 wpisów jest mojego autorstwa a ja prawiczkiem nie jestem 😠 ! :D

dla mnie również nie :) ale dyskrecja owszem ;)

Gość szkoda wodzu
a może wodzówno :P i wprowadzasz prawiczków w komplesky :classic_cool: zaraz im się emo rage włącza :classic_cool:

Gość ale wstyd.....
kobieta, lat 28 1 partner to był mój świadomy wybór, teraz pukam się w głowę, ale co zrobić, przysięga złożona ;)

Gość kocham uczuciowe nie ogólne
no ale niektóre wpisy były śmieszne :D takie typu że kobiety są gorsze od facetow, jesli chocby jedna osoba uwierzy we wszystko co tu jest to warto bedzie napisać jeszcze 100 postów :D

Gość partnerka młodszego
kobieta wiek - 44 lata partnerów - okolo 20 tak naprawdę wiele osób nigdy sie nie przyzna do tego, na forum mozna pisac ale w zyciu nie przyznałabym sie do tego żadnemu facetowi,pozatym jeste postrzegana jako osba stała i niedostepna,cóż pozory czasami myla, żyjemy w takim świecie że niestety często musimy udawac kogoś kim nie jestesmy

Gość Mały ben1
lat 36-1 partnerka zona.

Gość 19 lat
9 partnerów

Gość miałam obawy
jak tu wypadnę, ale na moje szczęście nie jest źle :)

Gość statystyka2011
obecnie mając tylko jednego partnera seksualnego przez zycie to ponizające