Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Gałązka

Ilu mieliście partnerów seksualnych???

Polecane posty

Gość dismantled
38l 1partner.... nie jestesmy razem, moze kiedys bedzie jeszcze ktos...tylko musze sie zakochac ;)

Gość Kmiotka
23 lata, 4 partnerow. 1 - pierwszy powazny staly zwiazek 2 - facet z ktorym mialo cos byc a nie wyszlo 3 - jednorazowy 4 - obecny staly partner

24 lata/M Ilość partnerek- 3 1- Pierwsza dziewczyna (byliśmy ze sobą kilka lat) 2- Bardzo dobra koleżanka, niemal przyjaciółka. Po wspólnej nocy kontakt się urwał 3- Teraźniejsza kobieta, narzeczona (pierścionek już czeka)

Gość A a a a a po co ci to wiedzieć
16 lat 2 partnerów jestem kobietą

Gość tylko dziewice
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ilona38
38 lat 4 facetów do 18 lat a potem jeszcze jeden do dziś . razem 5

Gość krotka lista,,,
29 lat. Trzech partnerow seksualnych, z kazdym z nich bylam w powaznym zwiazku. Obecnie sama.

Gość 36 lat i 36 partnerow
kobieta:-)

Gość gość

Gość gość
Jak większość moich koleżanek w wieku 18 lat miałam już 9 partnerów seksualnych z czego z żadnym nie byłam w związku

Gość gość
25 lat 0 partnerek seksualnych, Konsumpcja ciała tylko po slubie w moim przypadku, zasady to najważniejsza rzecz i trzeba sie ich trzymac.

30 lat 0 partnerek, i czytając ten temat dochodzę do wniosku, że nie chcę więcej.

Gość fantastyczny temat!!
Podsumowując - 3/4 tego bełkotu to ściema, bo tacy kafeteryjni gawędziarze, to w d... byli i g... a nie pipke/fi utka widzeli. Reszta to kobiety z przebiegiem starego Golfa II, dumne, że miały tyle parówek facetów, co je wykorzystali. Jednym słowem szambo i gomora. Nie wyobrażam sobie takiego puszczalstwa ze swojej strony. Ale widać, że to miejsce jest ciekawym siedliskiem takich zachowań. Współczuję.

@fantastyczny temat!! Posłuchaj, gówno powinno cie to obchodzić co kto i ile miał.

Gość kurtyzzana
34 lata...8 partnerow. pierwszy powazny zwiazek i pierwszy sex 23 lata, potem on mnie zdradzil i zalamalam sie...przez 4 lata zaliczylam 6 facetow....od 7 lat jestem z tym jedynym i jestem szczesliwa...

Gość gość
Nie liczylam ale pare mialam zanim znalazlam tego co mnie dobrze i dlugo bzykal i robi to do dzisiaj

Gość gość
kurtyzzana 34 lata...8 partnerow. pierwszy powazny zwiazek i pierwszy sex 23 lata, potem on mnie zdradzil i zalamalam sie...przez 4 lata zaliczylam 6 facetow....od 7 lat jestem z tym jedynym i jestem szczesliwa... gggggggggggggg to nie ty zaliczyłaś tych 6 tylko oni ciebie szmato. a tego aktualnego i tak zdradzisz - takie kobiety jak ty nigdy nie są wierne bo zaraz wam się nudzi uprawiać seks z jednym facetem

Gość gość
1. jak się zakocham będzie pewnie 2óch. choć zanosi się,ze skończy się na jednym.

Gość gość
uu to ci c*pka zarośnie grzybem i pajęczyną :O nier*****a to śmierdzi na starosc...

Gość gość
mózg nieużywany też ........dośpiewaj sobie

Gość Sterany
Mężczyzna, 68 lat. Mój pierwszy raz: miałem 17 lat. Miałem 45-65 partnerek, w tym osiem dziewic (analnych nie liczę, bo to nie jest sprawdzalne). W tym płatnych partnerek miałem pięć. Liczę skrupulatnie, ale problemem jest definicja: co rozumiemy pod pojęciem stosunku? Czy tylko pełna penetracja pochwy? Czy rozebranie dziewczyny do naga w łóżku i pieszczoty? Dziewczyny, które piszą, że miały 2-3 partnerów, na ogół mijają się z prawdą. Statystyka jest bezlitosna: jeśli mężczyźni twierdzą, że mieli (średnio) po 10-20 dziewczyn, to taka sama średnia obowiązuje dla kobiet.

Gość gość
Co to za partnel ze mi tare minut powklada i na koncu moja muszelke ubrudzi i pyta sie czy mi dogodzil i czy jest dobry,to takiego mam uwarzac za partnera sexualnego

Gość gość
Facio. 41 wiosen na koncie. Partnerek dokładnie nie potrafie policzyć ale powyżej 70 bankowo ale do 100 pewnie troche brakuje. Nie ma sensu tego zliczać to nic nie znaczy. W tym 2 poważne zwiazki a reszta tylko sex (max.4-5 spotkań). Najwieksza aktywność pomiedzy 17 a 24 rokiem życia - chyba trochę przeginałem wtedy - jak kogoś uraziłem w tym czasie to anonimowe sorki!! Teraz w stałym związku i jest OK - jak to młodzież mówi teraz to jest inny level :D I tak rzeczywiście jest - jak trafisz na tę drugą połówkę to jest zupełnie inna bajka. Życzę i polecam!

Gość Gosc

Up 

Gość gość

tylko 14

Gość hhhhg

21 lat, 7 partnerów

Gość Gość

dziewczyna, mam 22 lata i 0 partnerów 🙂  Ciężko wytrzymac, ale moje dziewictwo to prezent dla tego 1 wyjątkowego

Gość Gosc

30 lat i jeden związek ..

Gość Rambo

Biorąc pod uwagę, że "a piërtolë cię" wymyka mi się jakoś co pięć minut to roichalem się już z połową swiata