Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic?????

o Ku**WA CIĄŻA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość co robic?????

Nie sadziłam ze mnie to kiedyś spotka, dostałam hiperwentylacji jak zobaczyłam 3 testy wskazujące ze jej dzidzia :( Nienawidze dzieci, nie chcę i NIGDY nie chciałam miec dzieci, zawsze od nich uciekałam na drugi koniec pomieszczenia, lub przechodziłam na druga strone chodnika jak widzialam jakiegos bachora i co mnie teraz spotkało? dziecko może być przy mnie nie bliżej jak 20 mentrów i żeby było cicho to jeszcze toleruje gdy je nie widze ani słysze, załamałam się.Urodzic? oddac? wyskrobac? czy co ? Bo ja sie na matke nie nadaje jak sami potraficie to wywnioskowac po moim tekscie

Gość co robic?????
DLACZEGO w Polsce aborcja nie jest legalna?? przez takie popierdolone matki jak ja moje dziecko bedzie skazane na wieczne cierpienie emocjonalne jesli go urodze!!ja nie chcę żadnej istoty wydawac dobrowolnie na ten okrutny świat :(

Gość co robic?????
ty tez sie nieraz pieprzyłas więc co pieprzysz?????

Gość nie chce mi sie zyc
nie panikuj, jak to sie stalo z kims z kogo kochasz i kto kocha Ciebie i nie wypiera sie dziecka, to juz polowa sukcesu. Rozumiem Cie, bo ja tez nie cierpie dzieci, draznia mnie. Tak wiec jesli urodzisz, to przynajmniej nie bedziesz taka popier....olna poroniona matka polka, a moze Twoj facet da mu wiecej milosci, a moze Tobie sie odmieni, kto wie. Ja to dopiero jestem w czarnej dupie, mozesz zajrzyc na moj temat. Pozatym, jesli jeszcze nie doszlo u Ciebie do implantacji to zawsze masz 50 % szans na poronienie, ja juz tylu nie mam

Gość nie chce mi sie zyc
zajrzEc* :o

Gość nie chce mi sie zyc
A co do aborcji, to tu gdzie mieszkam jest ona legalna, ale myslisz, ze to latwa decyzja? jesli faktycznie chcesz dokonac aborcji, to mozesz to zrobic jadac na Slowacje albo kupujac przez taka strone srodki poronne, woman on waves czy cos takiego, srodki te stosuja w krajach gdzie aborcja jest legalna. Mozna je stosowac samemu w domu, a wrazie gdyby soe cos dzialo to jedziesz do szpitala. Ale wiesz, aborcja to jest straszne gowno, sama sie nad tym zastanawialam, ale raczej nie dalabym rady.... Balabym sie zyc z takim obciazeniem psychicznym :o Ale to zalezy kto ma jaka psychike

Gość fghjkghjklgbhj
gdzie jestes autorko?

Gość no tak!!!!!!
do ruchania to pierwsza,ale żeby ponosić konsekwencje tego to już ucieka.Durna p i z d o nie trzeba było nóg rozkładać bo wiadomo z czym to się wiąże.

co ty dziewczyno nie rob tego ,,,, duzo par stara sie o dziecko i nie udaje im sie ,,,,, wiec jak urodzisz to mozesz oddac je do adopcji tam znajdzie rodzine ktora ja albo go zaodoptuje ..... pozniej bedziesz miala wyszuty to siebie ze usunełas ,,,,, powiem tak zabilas swoje dziecko...... ja tez myslam nad adocja kiedys ak mialam 19 lat ale os inaczej chcial poroniłam ..... a teraz z moim narzeczonym starmy sie o dziecko i nam sie udało wszystkie tsty a zrobilam chyba z 10 wyszły pozytywne . w piotek 13 maja bylam u lekaszan i potwiercil mi ciaze ....

puknijcie się w głowę, seks jest normalną rzeczą i praktycznie każdy go uprawia. Jak ktoś nie chce mieć dzieci to co, celibat do końca życia?? Środki antykoncepcyjne niestety czasem zawodzą, nie wszyscy mogą brać hormony, a jakoś nie wydaje mi się, że autorka przy swojej niechęci do dzieci uprawiała lekkomyślnie seks bez zabezpieczenia. A do autorki, masz w zasadzie dwa wyjścia, albo usunąc ciążę (bodajże w Czechach można legalnie) albo poszukać kogoś kto zaadoptuje to dziecko jak się urodzi, żeby się w domu dziecka nie męczyło.

Gość co robic?????
JESTEM!!Emocje już troche opadły, dzis znow kupilam jeszcze raz testa , łudziłam sie że moze inny wynik bedzie, ale nie, ten sam, licząc od odstatniego mojego stosunku, to mineło juz ponad 3 miesiące, fakt 2 kg mi poszło w góre, ale myslalam ze to efekt złej diety, niekeidy źle sie czułam ale zwalałam to na tarczyce Troche juz sie udpokoiłam

Gość greta gretkowska
i co teraz zamierzasz? z kim jestes w ciazy? juz za pozno na usuniecie chyba

Gość fgyhjuukl
tylko dwa kilo przez trzy miesiace??? cos sciemniasz

ja akurat chudne na poczatku ciazy ... dwa miesiace temu wazyłam 60 kg . a teaz 54 kg ... a moja szwagierka tez jest w ciazy juz chyba bedzie 4 miesiac ale nie jestem pewna w ktorym jest miesiacu ale wiem ze 23 marca była 8 tyg ciazy ,... schudła 3 kilo a wazyła 50 a teraz 47 wazy .... ale pozniej przytyje i ona tez .... dziewczyno il ty masz lat?