Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singielka@

Coraz więcej singli?

Polecane posty

Gość Singielka@

Coś wam napiszę na dobranoc:-) Szczerą prawdę, ponieważ ja zawsze mówię prawdę, ot taka mała wada w moim charakterze;-) Umówiłam się kiedyś, już dosyć dawno to było, na randkę;-) Znajomy kol. żaden wirtualny z netu! Bardzo miły, kulturalny itd. Właśnie rozstał się z kobietą ale to był nieformalny związek. Niestety albo stety ciągle mówił o ex! Myślę sobie ok. facet jeszcze przeżywa rozstanie może chce się wygadać ale powiedział za dużo niechcący przyznał się do tego, że stosował przemoc fizyczną wobec niej! Cóż fajnie się nie poczułam, więcej już się z nim nie umówiłam chociaż bardzo nalegał ale ja nie miałam ochoty służyć za worek treningowy! Żeby być z tym kolesiem musiałabym zacząć trenować boks, wtedy mielibyśmy równe szanse! A tak serio to nigdy nie wiadomo co siedzi w drugim człowieku i do czego jest zdolny! Czasem może lepiej nie szukać jak źle trafić? Ja niestety często spotykam takie dziwne okazy!:-( Więc nie dziwcie się, że teraz jest coraz więcej singli, bo jeżeli mam być z byle kim to lepiej z nikim:-( Do tej pory sobie radziłam w życiu to i dalej dam radę! Nie mam ciśnienia na kasę, a puszki po piwie jeszcze nie muszę zbierać żeby przeżyć! Znam języki obce kiedyś udzielałam korepetycji i dobrze mi szło. Dobranoc pchły na noc;-)

Gość Arleta 38
Dobrze zrobiłaś! Miałam takiego męża! Jestem już kilka lat po rozwodzie! Musiałam się rozwieść, mam dziecko, nie mogłam czekać aż mnie zabije, kto zająłby się dzieckiem? Te na pozór szczęśliwe małżeństwa to fasada nikt nie wie albo udaje, że nie wie co się dzieje w czterech ścianach! Kasy miałam przy nim jak lodu ale za jaką cenę?! Za cenę utraty zdrowia, a może i życia!?

Gość gość
Czyli wniosek taki ze kobiety nie chca facetow bo im nie pasuja (pija cpaja bija zdradzaja nie maja kasy itd), a faceci nie chca kobiet bo im nie pasuja (zdradzaja klamia puszczaja sie sa karierowiczkami i nie sa dziewicami) dobranoc ;)